Nieuw in de Keistad - DB Studios: "Adoro Amersfoort!"

Amersfoort, woensdag 1 november 2023

Amersfoort is een bijzondere ondernemer rijker: Paolo Pavan. Een Italiaanse ondernemer die zich – zoals we van Italianen gewend zijn – vol passie stort in zijn ondernemende avontuur van DB Studios. Op de Wieken-Vinkenhoef bouwt hij samen met zijn vrouw Linda, die een administratiekantoor runt, aan de toekomst. Dat Paolo letterlijk met de toekomst bezig is, merk je snel genoeg wanneer je zijn inspirerende locatie bezoekt. “Ik geloof heilig in AI. De virtuele mens gaat in de zakenwereld héél veel bepalen. Let op mijn woorden!” Een portret van een bijzondere ondernemer.

Paolo is, eerlijk gezegd, niet helemaal nieuw in Amersfoort. Wel is het voor de flamboyante ondernemer tijd - na maanden voorbereiding en verbouwen - om naar buiten te treden. “Trust me, that’s not something I adore.” Het gesprek met Paolo is in het Engels, maar voor onze lezers zullen we het bij het Nederlands houden. Paolo vervolgt zijn verhaal: “Ik weet dat als ik eenmaal begin mijn mond en gedachten niet stil staan. Dus je zou niet verwachten dat ik liever iemand ben van achter de schermen. Toch is het wel zo. Weet je: laat mij mijn ding hier maar doen. Ik heb hier mijn eigen wereld gecreëerd en ik zoek ondernemende metgezellen. Toekomstgerichte ondernemers die ook weten dat de wereld heel snel verder digitaliseert. En dat we elkaar daarin moeten helpen. En ik wil die toekomstgerichte ondernemers helpen.”

𝑰𝒌 𝒛𝒐𝒆𝒌 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏𝒅𝒆, 𝒕𝒐𝒆𝒌𝒐𝒎𝒔𝒕𝒈𝒆𝒓𝒊𝒄𝒉𝒕𝒆 𝒎𝒆𝒕𝒈𝒆𝒛𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒆 𝒎𝒆𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒆𝒌𝒐𝒎𝒔𝒕!’

Maar wat doet Paolo nu precies? “Ik snap je vraag. Met DB Studios spelen we in op het snel veranderende digitale landschap van vandaag waar bedrijven voortdurend op zoek zijn naar innovatieve manieren om contact te leggen met hun doelgroep. Oftewel: je klanten of toekomstige klanten. Een baanbrekende oplossing die binnenkort enorm aan terrein zal winnen, is het concept van digitale mensen. Sterker nog, ik voorspel dat we aan de vooravond van een ware revolutie staan. Avatars, oftewel levensechte virtuele wezens, staan aan de voorhoede van mens-computer interactie. Er zal een revolutie komen in de manier waarop we communiceren. Bij DB Studios zijn we er trots op aan de voorhoede te staan van het ontwerp en de ontwikkeling van digitale mensen. Ons team van ontwerpers, technologen en kunstenaars werkt onvermoeibaar hard om verbluffend realistische en interactieve digitale mensen te creëren. Ondernemers zoals jijzelf, maar dan virtueel, die jouw doelgroep bereiken, hen geïnteresseerd houden en ja, ze ook aanzetten tot zaken doen met jou.” Paolo is los en terwijl Linda ons van koffie voorziet, deelt de gepassioneerde Italiaan zijn verhaal: “Weet je: ik zie nog teveel ondernemers die dag in, dag uit hun ding doen en denken: ‘ach, we zien het wel….’ Ik snap dat niet. Je werkt keihard aan je onderneming. Elke dag opnieuw. Wil je over twee à drie jaar – of eerder – weggeblazen worden door de concurrent die wel zijn digitale stappen heeft gezet? Ik wil ondernemers hiervoor behoeden.”

‘𝑱𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒕 𝒂𝒍𝒔 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓 𝒈𝒆𝒆𝒏 ‘𝑲𝒐𝒅𝒂𝒌𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕𝒋𝒆’. 𝑻𝒐𝒄𝒉?’

“Binnen DB Studios geven wij ondernemers onze complete toewijding om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. We begrijpen dat elke klant unieke behoeftes en doelen heeft, en we passen onze digitale mensoplossingen hierop aan. Echt waar: of je nu een virtuele assistent, virtuele influencer of een woordvoerder voor je merk nodig hebt, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons proces begint met een diepgaand begrip van de merkidentiteit en doelstellingen van onze klanten. We gaan ervoor te zorgen dat de digitale mens die we creëren hun waarden belichaamt en aansluit bij hun doelgroep. Door nauwgezette aandacht voor ieder detail creëren we virtuele wezens die realistische gezichtsuitdrukkingen hebben, natuurlijk lichaamstaal vertonen en zelfs het vermogen hebben om te begrijpen en te reageren op allerlei vragen en situaties. Het is best lastig om dit zo op papier toe te lichten. Ik zou zeggen: check onze socials even op Instagram. Dan zie je wat we precies bedoelen!”

È la vita 
Paolo is in Amersfoort neergestreken na mooie, ondernemende avonturen. En dat is niet voor niets: “Amersfoort is een prachtige stad. Ik ben hier echt verliefd op geworden. Het begon echter business wise: Amersfoort kent een zeer sterke centrale ligging. Dankzij deze strategische locatie, goede infrastructuur en een ondersteunend ecosysteem, is Amersfoort een aantrekkelijke uitvalsbasis geworden voor ondernemers en vernieuwers die hun potentieel willen ontketenen en technologische vooruitgang willen stimuleren. Amersfoort geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van potentiële klanten, investeerders en partners, waardoor het een ideale locatie is om hun ondernemingen te vestigen en te laten groeien. Als ondernemer heb ik altijd de rol van maker omarmd. Gedurende mijn ondernemersreis ben ik aan talloze projecten begonnen. Sommige waren hun tijd vooruit, andere meer traditioneel. Een aantal projecten schoten perfect in de roos. Sommige minder. É la vita. Dat is het leven. Ieder project en avontuur heeft waardevolle lessen opgeleverd, die mijn persoonlijke en professionele groei hebben gegeven.”

‘𝑰𝒌 𝒛𝒊𝒆 𝒆𝒍𝒌𝒆 𝒅𝒂𝒈 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔 𝒅𝒊𝒆 𝒅𝒆𝒏𝒌𝒆𝒏: ‘𝑨𝒄𝒉, 𝒘𝒆 𝒛𝒊𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒘𝒆𝒍…’ 𝑵𝒆𝒆! 𝑱𝒆 𝒎𝒐𝒆𝒕 𝒏𝒖 𝒊𝒏𝒔𝒑𝒓𝒊𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒐𝒑 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒆𝒌𝒐𝒎𝒔𝒕!’

Op naar 2025! 
Paolo is klaar voor mooie ondernemende ontwikkelingen. Zijn vizier staat eigenlijk al op 2025: “Nu is het moment om in actie te komen. Nu is hét moment om na te denken wat jouw markt en doelgroep gaat bepalen in de komende 12 tot 18 maanden. We kennen allemaal het ‘Kodakmomentje’. De revolutionaire ontwikkelingen in de afgelopen 25 jaar hebben de wereld van fotografie compleet op zijn kop gezet. Als hardwerkende ondernemer wil je zo’n Kodakmomentje niet beleven. Binnen DB Studios gaan we graag het gesprek aan met Amersfoortse ondernemers om hen te begeleiden naar 2025.”

DB Studios 
De Stuwdam 33-35 
3815 KM Amersfoort 
085-4019174 
info@dbstudios.nl 
www.dbstudios.nl


Nieuws

Nieuw in de Keistad - DB Studios: "Adoro Amersfoort!"

Zakelijke Dienstverlening