Nieuw in Amersfoort: Green Outlet Amersfoort!

Amersfoort, woensdag 2 februari 2022

De Keistad is een tof initiatief rijker: Green Outlet Amersfoort. In het centrum, aan de Grote Haag 125 - 127, vind je nu deze winkel, gerund door MBO studenten, waar je een wisselend assortiment kan vinden van vintage kleding, accesoires en 2e hands meubelen. Green Outlet Amersfoort is één van de onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort en staat onder de bevlogen leiding van manager Paul Smits.

'Oh yeah!' Met deze enthousiaste woorden opende Green Outlet Amersfoort haar eigen bericht op de social media kanalen. Een enthousiaste foto maakte het plaatje letterlijk helemaal af. 'We hebben er heel veel zin in.' Het zijn de woorden van Paul Smits. Hij mag leiding geven aan de jonge studenten van MBO Amersfoort. 'De studenten verzorgen de inkoop, prijsstelling, promotie, verkoop en after-sales. Dit geeft hun de gelegenheid om te werken en te leren onder begeleiding van professionals uit het vak. Hier leren zij door ter doen!

Lokaal Samenwerken
Clement Keyzer, ook lid van Content met Keyware, heeft samen met onderwijsbedrijf 't Koppelt de website gebouwd. Lokaal samenwerken zit er dus ook al goed in gebakken: 'Natuurlijk! Als MBO Amersfoort zijnde willen we continue de lokale verbinding zoeken. Green Outlet Amersfoort is alweer het 8e onderwijsbedrijf dat samenwerkt met MBO Amersfoort.'

PostNL Servicepunt in Amersfoort

Tevens is Green Outlet Amersfoort een PostNL servicepunt. 'Zodoende kun je op onze locatie eenvoudig en snel je pakket verzenden en ophalen. De pakketten kunnen zowel in Nederland als naar het buitenland worden verzonden.' Aldus Paul Smits.

Als je van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 17:30 uur aanlevert dan wordt het pakket (binnen Nederland) meestal binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Tevens kun je kiezen voor verschillende opties, zoals met of zonder handtekening voor ontvangst of het pakket verzenden met verhoogde aansprakelijkheid. Kijk voor meer informatie en voor de PostNL tarieven op: www.postnl.nl.

Kom langs!
Green Outlet Amersfoort is nu geopend. Kom vooral snuffelen én shoppen aan de Grote Haag 125 in Amersfoort!

8e onderwijsbedrijf
Green Outlet is alweer het 8e onderwijsbedrijf dat in Amersfoort actief is.


Nieuws

Nieuw in Amersfoort: Green Outlet Amersfoort!

Retail
Onderwijs