Network Team Leusden behaalt MVO-Keurmerk – ISO 26000

Leusden, woensdag 6 september 2023
Content bedrijfslid Network Team Leusden heeft de eerste inspectie van het MVO-Keurmerk – ISO 26000 doorlopen. Het bedrijf uit Leusden – met Kevin van Beek als Contenter in ons midden - is dé leverancier van certificeerbare, veilige CAT-netwerkaansluiting en de daarbij behorende componenten. Opdrachtgevers als Albert Heijn, Aldi en McDonalds hebben behoefte aan de realisatie van gecertificeerde infra-datastructuur voor bijvoorbeeld de Point of Sales, bestelzuilen, handscanners, weegschalen en toegangspoorten. ‘We zijn er blij mee’, aldus Kevin.

Network Team Leusden (NTL heeft meer dan 25 jaar ervaring en in die jaren al meer dan 1.000 certificeerbare CAT-netwerken geleverd. Kevin: ‘NTL neemt deze zorg uit handen over vier componenten: Network & Services, Retailservices & IMACD, IT Workplace Solutions en Beheer, training & personeelsservices. Met de invoering van CSRD in diverse bedrijfsketens per 01-01-2024 namen we met Network Team Leusden het initiatief om voorop te lopen in onze sector. We hebben werk gemaakt aan het voldoen aan de eisen van de ISO 26000 richtlijn. Voor ons met een duidelijk doel voor ogen: als straks de sector haar verschuivingen kent en de vraag verder doorwerkt in de keten naar implementatie van MVO, dan kunnen we deze voorsprong benutten.’

Passend MVO-beleid
Inspectrice Vink concludeerde dan ook als volgt: ‘Network Team Leusden B.V. is zich er van bewust dat een passend MVO beleid van steeds groter belang wordt en zij wil dit ook voeren. De basis voor een MVO-beleid is gelegd. NTL heeft verscheidene stappen gezet en heeft uit te voeren stappen op de planning staan. Zo wordt het afval netjes gescheiden, teruggedrongen door hergebruik, maken zij van een deel van het pand gebruik van LED-verlichting en zijn zij voornemens medio oktober zonnepanelen te plaatsen. Personeel van dit bedrijf weet duidelijk wat zij kunnen verwachten als zij een functie aannemen en wat van hen verwacht wordt. Er is ruimte voor ontplooiing en eigen initiatief. Van hieruit is de basis gelegd om vervolgstappen te gaan nemen. De CO2voetafdruk wordt in kaart gebracht en er worden duidelijke MVO doelen gesteld. Hierin kunnen zij ook het personeel betrekken. Concluderend is de organisatie geslaagd voor het Basic MVO-Keurmerk’.

Nieuws

Network Team Leusden behaalt MVO-Keurmerk – ISO 26000

IT