MTH Accountants voortaan bekend als Moore MTH!

Amersfoort, zaterdag 15 januari 2022

'Eindelijk mogen we het hardop roepen: voortaan gaan we door het leven als Moore MTH!' Het zijn de woorden van Arie Lengkeek, commercieel manager binnen MTH in Amersfoort. 'Vanaf vandaag veranderen wij ons merk. We gaan voortaan door het leven als Moore MTH. Een nieuwe stap in de waardevolle relatie tussen MTH en Moore. Onze lokale en regionale focus aangaande Amersfoort verandert niet', aldus Arie Lengkeek. 'We blijven dezelfde partij die sterk verbonden is aan Amersfoort, Hoevelaken en omstreken.'

Uiteraard onze felicitaties aan het hele team van MTH Amersfoort - een gewaardeerd bedrijfslid van Content - en persoonlijk aan die bekende gezichten: Ben Heimensen, Arie Lengkeek, Sacha Hollestelle, Bertjan Ruijter en Erik Duijst. 

Top-10 speler
In de Top 30 van accountantskantoren in Nederland neemt Moore DRV de 14e positie in en Moore MTH de 16e. Samen zijn ze een Top-10 speler. Opgeteld hebben ze meer dan 1.100 mensen in dienst, een netwerk van 24 vestigingen en een omzet van rond 120 miljoen euro in 2022. Beide organisaties willen zelfstandig en in goede samenwerking de marktpositie van Moore in Nederland verder verstevigen.

Personeelswerving
Door de naamswijziging wordt in de Nederlandse markt duidelijker wat beide kantoren voor ondernemers kunnen betekenen. Een andere afweging om de naam Moore te gaan voeren, is personeelswerving. Het maakt accountants en belastingadviseurs sneller duidelijk dat er internationale carrièremogelijkheden zijn. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen beide kantoren, met kansen voor werken en ontwikkelen in geheel Nederland. Het toont de ambitie van beide organisaties en hun streven naar groei.

Hoge klanttevredenheid
Moore DRV en Moore MTH maakten eerder bekend te gaan samenwerken op een aantal andere terreinen zoals de werkwijze, kwaliteit en innovatie. Met de gezamenlijke merknaam kunnen beide kantoren nadrukkelijker laten zien wat de samenwerking aan innovaties oplevert. Beiden benadrukten het uiteindelijke doel van samenwerken: het behoud van de hoge klanttevredenheid, waarop beide organisaties zeer hoog scorenNieuws

MTH Accountants voortaan bekend als Moore MTH!

Finance