Movement Gym uitgeroepen tot Beste Sportclub van Nederland!

Amersfoort, dinsdag 14 maart 2023 

Amper 3 maanden geleden opende deze gloednieuwe high-end sportschool van Amersfoort haar deuren en nu al grote vreugde aan de Nijverheidsweg-Noord: Movement Gym is namelijk uitgeroepen tot Beste Sportclub van Nederland! Een prachtige prestatie van het team van eigenaar Damir Wijdenes en Stanley Bakker. ‘We zijn onze krachtige en trouwe community enorm dankbaar’, aldus Damir.

Met maar liefst vijf verdiepingen is deze allernieuwste, high-end sportschool van Amersfoort dé plek voor premium fitness, wellness, gezondheid en ontspanning! Je kunt hier genieten van onbeperkt vrij trainen in fitnessruimtes van maar liefst 2600 m² of je volgt een van de vijftien uitdagende groepslessen. Je kunt hier gebruik maken van de nieuwste fitnessapparatuur, je krijgt professionele begeleiding en je kunt gebruik maken van zeer luxe faciliteiten. Rust bijvoorbeeld uit op een van de talloze loungeplekken, ontspan in de wellness of geniet van een koffie of uitgebreide lunch in de lounge. Drink je favoriete proteïneshake aan de bar of lees de krant aan de leestafel.

Wil je voor of na het sporten ook nog even werken? Ook daarvoor ben je bij Movement Gym op de juiste plek, want hier werk je op prachtige inspirerende werkplekken. Ook kun je een vergaderruimte claimen voor je creatieve brainstormsessie. Bekijk hier wat Movement Gym je allemaal nog meer te bieden heeft en ontdek waarom ze zijn uitgeroepen tot Beste Sportclub van Nederland!

Nieuws

Movement Gym uitgeroepen tot Beste Sportclub van Nederland!

Sport