Mooie overname door Van Poelgeest BMW & MINI

Amersfoort, maandag 8 januari 2024

Van Poelgeest BMW & MINI, in Amersfoort gevestigd op industrieterrein Calveen in Amersfoort Noord, neemt per 1 maart a.s. 3 dealerbedrijven van Severs Breeman BMW & MINI over. Het betreft de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. De vestigingen zullen verdergaan onder de naam 'Van Poelgeest'. “Wij herkennen in Van Poelgeest de drive en passie voor die prachtige merken BMW en MINI. Hun cultuur en klantenbenadering sluit goed aan bij de wijze waarop wij onze bedrijven altijd hebben geleid”, aldus de directie van Severs Breeman. 

Van Poelgeest BMW & MINI is sinds de start – juni 2021 – lid van Content. Arianne van der Velde is namens deze mooie organisatie het gezicht binnen Content.

Met de uitbreiding van deze dealerschappen in het Groene Hart komt het totaal op 10 Van Poelgeest vestigingen (Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Gouda, Heemstede, Hilversum, Naarden, Noordwijk en Woerden). Deze bevinden zich in een aaneengesloten gebied in Nederland en dat is uniek. "Van Poelgeest kijkt er naar uit om de sterke reputatie van de over te nemen vestigingen voort te zetten en nu ook klanten uit het Groene Hart mee te nemen in de veelbelovende toekomst van BMW en MINI", aldus Arianne van der Velde.

Van Poelgeest is een exclusieve BMW Group contractpartner die de laatste 20 jaar door overnames sterk is gegroeid. De oudste vestiging van Van Poelgeest ligt in Amstelveen aan de A9 en is onlangs compleet vernieuwd. Na de overname van de vestigingen in Heemstede en Noordwijk (2006), volgden Amersfoort en Hilversum (2015), Naarden (2016) en Amsterdam (2020).

De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Naar verwachting zal de beoogde transactie eind februari 2024 afgerond zijn.

Nieuws

Mooie overname door Van Poelgeest BMW & MINI

Automotive