Molfandag 2024: Gezelligheid en spanning in de Observant!

Amersfoort, dinsdag 19 maart 2024

Zondag 17 maart was het weer zover: de Molfandag keerde terug naar de Observant in Amersfoort. Na een jaar pauze was de sfeer beter dan ooit. Meer dan 260 fans van 'Wie is de Mol?' vonden hun weg naar deze historische plek voor een dag vol plezier, ontmoetingen met deelnemers en heel veel Mol-actie.

De Observant bewees opnieuw de ideale locatie te zijn. Met een grote binnenplaats die ruimte biedt aan 200 mensen en nog meer plek in de omliggende zalen en het café, was er genoeg ruimte voor iedereen. 'Het is fantastisch om zoveel enthousiaste Molloten samen te zien. De variatie in leeftijd maakt het extra leuk, en iedereen wilde graag op de foto met hun favoriete deelnemers', vertelt een trotse Walrick Halewijn.

'Het was een speciale dag', vervolgt Walrick. 'Het geduld en enthousiasme van de fans in de rij om een momentje met de deelnemers te pakken, was geweldig om te zien.' Het team van de Observant zette zich 100% in om het iedereen naar de zin te maken, van een vriendelijk welkom tot het serveren van verse broodjes en lekkere drankjes.

Walrick geeft toe dat hij zelf niet de grootste Mol-fan is ('Ons werk houdt ons te druk bezig voor de tv'), maar hij waardeert de show enorm. 'Het blijft spannend, ook als je alleen maar de hoogtepunten meekrijgt.'

'Aan iedereen die er dit jaar niet bij kon zijn: jullie hebben echt wat gemist!' zegt Walrick met een glimlach. Hij belooft dat het evenement volgend jaar minstens zo leuk wordt, dus zorg dat je erbij bent!

Nieuws

Molfandag 2024: Gezelligheid en spanning in de Observant!

Horeca
Fun & Entertainment