Met trompetgeschal kondigt Juliana Amersfoort een nieuwe gouden partner aan!

Amersfoort, dinsdag 18 april 2023 

Mooi nieuws te melden vanuit Juliana Amersfoort: ’Beeldvoerders’ is namelijk de nieuwe Gouden Partner van de Amersfoortse muziek- en showband. Het trompetgeschal komt niet zomaar uit de lucht vallen; het is namelijk Wouter Kluijfhout, trompettist én filmmaker bij Beeldvoerders, die voor dit feestelijke geluid zorgt. Hij legt geregeld prachtige momenten van Juliana Amersfoort vast met professionele filmbeelden. ‘Mijn collega's bij Beeldvoerders genieten regelmatig mee van de internationale optredens’, vertelt Martijn tijdens een bezoek aan de Beeldvoerders studio in Amersfoort.

Bij Beeldvoerders kunnen bedrijven en merken terecht voor een professionele beeldpresentatie. ‘Ze zijn gespecialiseerd in fotografie, film, videomarketing, webdesign, strategie, branding en content. Echt een one-stop-shop voor al je visuele communicatiebehoeften’, vertelt een enthousiaste Marcel van Breden van Juliana.

Wouter heeft zijn vak duidelijk geleerd bij Beeldvoerders. Het bedrijf creëert zichtbare groei en bloei en streeft naar duurzame relaties met klanten. ‘Bij Juliana zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen die onze vereniging en het bedrijfsleven versterken’, vervolgt Marcel.

Juliana Amersfoort en Beeldvoerders zijn enorm enthousiast over de vruchtbare samenwerking die hen te wachten staat. Ze zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking niet alleen voordelig is voor hen, maar ook voor de gemeenschap van Amersfoort en daarbuiten.

Als kers op de taart heeft Marcel nog een prachtig nieuwtje voor ons: ‘Afgelopen vrijdagavond was het zover: onze showband toonde hun fonkelnieuwe uniformen! We zijn ontzettend trots dat we het na 20 jaar eindelijk voor elkaar hebben gekregen om deze nieuwe outfits te bemachtigen. Dit was alleen mogelijk dankzij de inzet en bijdragen van onze leden, fondsen, betrokken sponsoren en trouwe partners die het hart van onze club vormen. Met bijna 70 muzikanten aan boord, gaat het hier om een indrukwekkend bedrag. We kunnen niet wachten om met dit schitterende uniform het land (en daarbuiten) in te mogen gaan!’

Meer weten?
Wil je meer weten over Beeldvoerders en hun diensten, neem dan een kijkje op hun website: https://www.beeldvoerders.nl/. Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Juliana Amersfoort, volg ze dan op social media en mis geen enkel nieuwtje of evenement.


Foto uniformen – foto HaFo – Harma Fotografie

Nieuws

Met trompetgeschal kondigt Juliana Amersfoort een nieuwe gouden partner aan!

Fun & Entertainment