Meld je nu aan voor de Pitch Battle van MauriceHoog!

Amersfoort, maandag 27 november 2023

Op donderdag 25 januari organiseert MauriceHoog de tweede editie van de MauriceHoog Pitch Battle. Op die dag strijden deelnemers van diverse bedrijven om de felbegeerde 1e prijs. Er is nog plek voor deelname! "Als ondernemer of verkoper is jouw pitch veel meer dan alleen een presentatie. Het is het startsein naar nieuwe mogelijkheden, de brug van ideeën naar acties. Een pitch gaat niet alleen over wat je zegt, maar ook hoe je het zegt. Het is een kunstvorm - het combineren van vertrouwen, duidelijkheid en charisma om een eenvoudig idee om te zetten in een onweerstaanbaar voorstel."

Het zijn de enthousiaste woorden van Maurice. "Een pitch is cruciaal, omdat elke interactie in het bedrijfsleven een vorm van pitchen is. Of je nu investeringen zoekt, nieuwe klanten wilt aantrekken of je netwerk wilt uitbouwen. Het vermogen om je waarde bondig en overtuigend te presenteren is van onschatbare waarde.

Toch zal een geweldige pitch niet zomaar geboren worden. "Deze wordt opgebouwd. Het wordt gecreëerd door oefening, feedback én de bereidheid om te leren en continu te verbeteren."

Maurice Hoogendoorn - actief met MauriceHoog - geeft je nu de kans op een unieke ervaring en te werken aan een krachtige pitch. Geef je op voor de tweede editie van de MauriceHoog Pitch Battle op donderdag 25 januari 2024 en strijd tegen deelnemers van diverse bedrijven om de felbegeerde 1e prijs. Een vakjury beoordeelt de pitches en kiest een winnaar. Deelname aan Pitch Battle is uitdagend en inspirerend. Je krijgt een workshop van tevoren (8 januari) onder leiding van pitchgoeroe Dorus Huiskes, je mag pitchen voor een vakjury en je krijgt de mogelijkheid tot het uitbreiden van je zakelijke netwerk.

Aanmelden
Aanmelden kan via de e-mail: mail@mauricehoog.nl. De investering is 350 EURO (inclusief BTW). Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang.

Nieuws

Meld je nu aan voor de Pitch Battle van MauriceHoog!

Zakelijke Dienstverlening