Meander Medisch Centrum kiest voor regionaal familiebedrijf Newasco De Hoop

Amersfoort, woensdag 1 november 2023 

'Met veel trots verwelkomen wij het Meander Medisch Centrum (Meander) als onze nieuwe klant.' Met deze woorden opende ons bedrijfslid Newasco de Hoop uit Amersfoort een enthousiaste LinkedIn-post. Newasco De Hoop gaat vanaf 1 januari 2024 het volledige textielpakket (bed- en badgoed) verzorgen, inclusief het reinigen van de dienstkleding en OK-pakken. Meander is het topklinisch ziekenhuis voor de regio Amersfoort. Marc Nieuwland: gefeliciteerd met deze mooie (lokale) opdracht!

"Aangezien we praktisch buren zijn, is het een korte rit met onze vrachtwagens. De samenwerking past daarmee mooi binnen ons streven van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien voldoet Newasco aan de milieuaspecten van de Milieuthermometer Zorginstellingen en Ziekenhuizen." Aldus de reactie van Marc Nieuwland: “We zijn ontzettend blij dat we het Meander vanaf nu mogen toerekenen tot onze klantenkring. Het is een mooie uitdaging in de aanloop naar het nieuwe bedrijfspand dat we medio 2024 gaan betrekken. Wij kijken uit naar een mooie, langdurige en prettige samenwerking.”



Het contract is ondertekend door Dietrich van Gorsel (CFO Meander) en Marc Nieuwland (Directeur-eigenaar Newasco de Hoop). Dit in aanwezigheid van Mark de Vries (Manager Facilitair Bedrijf), Tina Mulder (Senior inkoper niet-medisch) en Hetty Snijders (Teammanager Logistiek Facilitair Bedrijf) van Meander en Yvonne Gessel (Commercieel manager) en Stef Verdaasdonk (Relatiebeheerder) van Newasco.

Nieuws

Meander Medisch Centrum kiest voor regionaal familiebedrijf Newasco De Hoop

Zakelijke Dienstverlening