MBO Amersfoort opent achtste onderwijsbedrijf: Green Outlet!

Amersfoort, vrijdag 4 februari 2022

Green Outlet (GO) is een nieuwe winkel in het centrum van Amersfoort (Grote Haag 125) waarin alles draait om hergebruik, duurzaamheid en leren. Green Outlet is een onderwijsbedrijf, één van de acht in Amersfoort. De winkel wordt gerund door MBO Amersfoort-studenten van de opleiding Retail en Verkoopspecialist. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de GO-winkel in te richten. De studenten leren in de praktijk alles over het starten en runnen van een eigen winkel. De deuren zijn vorige week geopend voor winkelend publiek.

Duurzaam winkelen bij GO
GO is een winkel-in-winkel concept met vintage kleding, meubilair en accessoires. Ook is er een officiële ‘Tijd voor Amersfoort’-conceptstore van Citymarketing te vinden waar originele Amersfoort-artikelen te koop zijn.

Samenwerking Citymarketing, MBO Amersfoort en Onderwijs in Bedrijf
Vrijdag 4 februari is de bijzondere samenwerking tussen Citymarketing, Onderwijs in Bedrijf en MBO Amersfoort officieel gemaakt met de ondertekening van een samenwerkingscontract door Dennis Sille (Directeur Citymarketing Amersfoort) , Gert-Jan Lantinga (Vicevoorzitter College van Bestuur MBO Amersfoort) en Bert van Wede (Directeur Onderwijs in Bedrijf).

Werkend leren bij MBO Amersfoort
Green Outlet is onderdeel van OIB (Onderwijs In Bedrijf) Holding B.V. Onder deze holding vallen acht onderwijsbedrijven die allen in hun vakgebied het concept werkend leren verzorgen van MBO Amersfoort. Het bedrijf heeft als kernwaarden: duurzaam, ondernemend, vakkundig, verbindend.

Officiële opening Green Outlet vrijdag 11 maart 2022 16.00 uur
De officiële en feestelijke opening staat gepland op vrijdag 11 maart 16.00-17.00 uur. Fatma Koşer Kaya, wethouder voor Onderwijs van de Gemeente Amersfoort is daarbij aanwezig.

Nieuws

MBO Amersfoort opent achtste onderwijsbedrijf: Green Outlet!

Onderwijs