MauriceHoog Pitch Battle: 25 januari 2024. Schrijf je nu in!

Amersfoort, dinsdag 31 oktober 2023 

Op 25 januari 2024 wordt de 2e editie van de MauriceHoog Pitch Battle georganiseerd! Na het succes van de eerste editie in 2023 organiseert ons Content bedrijfslid MauriceHoog een volgende editie: "Ik kijk er nu al enorm naar uit. Vorig jaar was zeer geslaagd met als uiteindelijke winnaar Chris Rauwendaal en als goede runner-up Danny de Graaf. Ik ben benieuwd welke ondernemers we ditmaal mogen verwelkomen op de fantastische locatie: Het Spoorwegmuseum in Utrecht!"

Ben jij in staat om de meest indrukwekkende pitch te houden voor een deskundige jury? Strijd dan tegen deelnemers van diverse bedrijven om de felbegeerde 1e prijs! Maurice: "Voor een ondernemer of verkoper is een pitch cruciaal. Een pitch is dé mogelijkheid om een nieuwe klant, investeerder of fan aan te trekken. Het opbouwen van een krachtige pitch, die je op ieder moment overtuigend kunt presenteren, is een vak apart."

Wil jij leren hoe je een werkbare en overtuigende pitch bouwt en het vervolgens opnemen tegen deelnemers van diverse bedrijven? MauriceHoog daagt je graag uit in zijn Pitch Battle! De Pitch Battle betreft een dagdeel inclusief een workshop van Pitchgoeroe Dorus Huiskes. Zo leer jij alle best practices om tot een kwalitatief goede pitch te komen.

Je kunt je aanmelden via deze link: MauriceHoog (eventix.io) 

Exclusief event: maximaal 20 deelnemers
Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht
Investering: € 350,- incl. btw
Workshop
: maandag 8 januari 08:30 – 12:00 uur
Pitch Battle: donderdag 25 januari 13:00 – 18:00 uur

Kijk ook eens op MauriceHoog | Business coaching, met resultaat als uitgangspunt ter inspiratie.

Nieuws

MauriceHoog Pitch Battle: 25 januari 2024. Schrijf je nu in!

Zakelijke Dienstverlening