Mandelo Schittert in de FONK150!

Amersfoort, donderdag 16 november 2023

Het is officieel: Mandelo heeft de prestigieuze tweede plaats behaald in de categorie 'Meest creatieve digitale Agency - Middelgroot' van de FONK150, wat het bureau positioneert als een van de top creatieve bureaus in Nederland. Rob Loman: 'Hoe vet is het, dat ons bureau uit Amersfoort zich kan meten met de top van de branche!'

Met trots deelt Rob de sleutel tot hun succes: "Bij Mandelo streven we naar een kristalheldere visie, door merken te voorzien van een authentieke en consistente uitstraling die zich onderscheidt van de rest." Het is dan ook deze aanpak die Mandelo een indrukwekkende klantwaardering van 9,43 heeft opgeleverd, wat hun plaats in de felbegeerde lijst van de beste 150 bureaus van Nederland verzekert.

Deze erkenning bevestigt de impact van hun werk voor cliënten. "Het enthousiasmeert ons team om te blijven doen waar we in excelleren: het creëren van onderscheidende merken", voegt Rob toe. Mandelo's succes wordt gedreven door een team van ambitieuze strategen, topontwerpers, developers en projectmanagers. "Wij zijn een team dat elkaar én onze klanten eerlijk en kritisch durft te benaderen, wat resulteert in oprechte, waardevolle adviezen en oplossingen."

Het geheim van hun succes ligt niet alleen in de eindresultaten, maar ook in het verhelderende proces dat zij volgen. Met hun prestatie in de FONK150 heeft Mandelo bewezen dat zij kunnen concurreren met de top van de branche. Terwijl ze deze erkenning koesteren, blijft Mandelo ambitieus en gepassioneerd. "We duiken weer vol energie in ons werk, zodat we volgend jaar opnieuw kunnen rekenen op de waardering van onze klanten."

Voor bureaus die streven naar een plek in de FONK150, deelt Rob nog enkele waardevolle tips: focus op je favoriete doelgroep, definieer een heldere visie, en specialiseer je in datgene waarin je excelleert. "Werk met plezier en doe waar je goed in bent. Bepaal jouw onderscheiding door jezelf de vraag te stellen: waarover ben ik het oneens met mijn concurrentie?"

Mandelo is momenteel op zoek naar een projectmanager die de brug vormt tussen hun creativiteit en klanttevredenheid. Geïnteresseerden kunnen terecht op https://jobs.mandelo.nl/project-manager/nl voor meer informatie.

Nieuws

Mandelo Schittert in de FONK150!

Marketing & Communicatie