Maak je klaar voor de Netwerkquiz 2024 in Leerhotel Het Klooster!

Amersfoort, donderdag 7 maart 2024

Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar, kijken we ontzettend uit naar de terugkeer van de Netwerkquiz, die plaatsvindt in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Dit evenement biedt een unieke kans om in een competitieve, maar vriendelijke sfeer je kennis te testen, terwijl je nieuwe zakelijke connecties maakt. Vorig jaar hebben meer dan 150 bedrijfsleden genoten van een middag vol interactie en plezier. We zijn enthousiast om aan te kondigen dat de editie van 24 april 2024 niet alleen belooft weer een geweldige ervaring te worden, maar we zullen ook de nieuwste editie van onze à la Carte onthullen: Spring à la Carte!

Waarom je zou moeten deelnemen aan de Netwerkquiz 2024:

  • Uitdaging en Plezier: Zonder de specifieke details van de quiz te onthullen, beloven we wederom een boeiende mix van vragen die zowel uitdagend als vermakelijk zullen zijn. Test je algemene kennis en geniet tegelijkertijd van het gezelschap van andere lokale ondernemers.
  • Netwerken in een Ontspannen Omgeving: Meer dan alleen een competitie; deze quiz is een ideale gelegenheid om te netwerken in een informele setting. Ontmoet andere ondernemers, deel ideeën, en ontdek misschien nieuwe zakelijke mogelijkheden of vriendschappen.
  • Prachtige Locatie: Leerhotel Het Klooster biedt een sfeervolle setting die de middag nog specialer maakt. Met de toewijding van de studenten en het personeel is het de perfecte plek voor een evenement als dit.

Vorig jaar gingen de deelnemers aan Tafel 12 met de winst naar huis. Dit jaar zou jij wel eens diegene kunnen zijn die met de eer strijkt! Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en met de winst naar huis te gaan?

Details:

  • Datum: 24 april 2024
  • Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort
  • Tijd: 15:00 – 18:00 uur

Mis deze kans niet! We moedigen iedereen aan om mee te doen, je netwerk te verbreden en te genieten van een leuke middag. Reserveer vandaag nog je plek via info@contentamersfoort.nl!

Samen maken we er een onvergetelijke editie van de Netwerkquiz 2024 van!

Nieuws

Maak je klaar voor de Netwerkquiz 2024 in Leerhotel Het Klooster!

Fun & Entertainment
Zakelijke Dienstverlening