Lunchen, netwerken en 'SPAR'ren bij Sportivate Playground

Amersfoort, woensdag 20 maart 2024

Wat een mooie dag was het afgelopen dinsdag! Met 15 lokale ondernemers hebben we een gezellige netwerklunch gehad bij Sportivate Playground. Deze lunch was niet alleen een kans om lekker bij te praten en nieuwe contacten te leggen, maar we werden ook getrakteerd op een heerlijke lunch van Bas Dekker en zijn team van Spar City Amersfoort.

Tijdens de lunch kregen we een klein voorproefje van De Kantineservice, de slimme lunchoplossing van Spar City. Bas heeft deze service bedacht om het ons makkelijk te maken: je bestelt je lunch online en het wordt zonder bezorgkosten bij je gebracht, zonder dat je vastzit aan een minimale bestelhoeveelheid. Voor iedereen die meer wil weten over deze handige service, neem een kijkje bij ons eerdere bericht hierover: 

De reacties op zowel de lunch als De Kantineservice waren superpositief. 'Het is echt ideaal om zo makkelijk en snel je lunch geregeld te hebben', was een van de vele enthousiaste reacties.

Deze netwerklunch bij Sportivate Playground laat weer zien hoe waardevol het is om lokale ondernemers samen te brengen. Niet alleen voor het netwerk, maar ook om te leren over nieuwe mogelijkheden en diensten die ons werk en leven makkelijker kunnen maken, zoals De Kantineservice van Spar City Amersfoort.

Zin om de volgende keer ook bij onze netwerklunch te zijn? Stuur een mail naar info@contentamersfoort.nl en we vertellen je hoe!

Nieuws

Lunchen, netwerken en 'SPAR'ren bij Sportivate Playground

Retail
Zakelijke Dienstverlening