Lok Installaties: Een eeuw van vakmanschap gevierd in stijl!

Amersfoort, donderdag 30 november 2023

 Lok Installaties, een familiebedrijf dat al vier generaties lang vakmanschap in installatietechniek ademt, heeft recentelijk een mijlpaal van 100 jaar bereikt. Dit eeuwfeest werd met trots gevierd in de lichtstad Parijs!

Onder leiding van Roelof Lok, de vierde generatie aan het roer, is Lok Installaties niet alleen een naam van traditie maar ook van innovatie en toekomstgerichte oplossingen. Van de bescheiden beginjaren tot aan de vooruitstrevende diensten van vandaag – zoals energie-efficiënte systemen en verduurzamingsprojecten – blijft Lok Installaties een vaste waarde in de technische installatiebranche.

De viering in Parijs was meer dan een moment om terug te kijken op een rijke geschiedenis; het was een toost op de toekomst, een toekomst waarin Lok Installaties blijft streven naar kwaliteit, innovatie en duurzame relaties. Roelof vertelt over de keuze voor de stad Parijs: "Onze ideeën lagen in eerste instantie ver uiteen, van Texel tot Barcelona. Uiteindelijk zijn we in het midden uitgekomen en dat was zeker een goede keuze. Parijs is een stad vol leven, ideaal voor ons om dit jubileum te vieren."

Een hoogtepunt van het verblijf was een avond aan de Seine, met de lichtgevende Eiffeltoren op de achtergrond. "Het was een avond die echt de verbondenheid en het teamgevoel binnen Lok Installaties weerspiegelde", zegt Roelof. "We hebben gegeten op een rondvaartboot en de avond afgesloten met een feest. Het was magisch." De jubileumviering omvatte ook teamactiviteiten. "We hebben een gps city-game gespeeld, wat een geweldige manier was om Parijs te verkennen. Daarnaast was er tijd voor fietsen, wandelen en zelfs het beklimmen van de Eiffeltoren. Er was voor ieder wat wils."

Het vieren van dit jubileum met het team van Lok Installaties was voor Roelof een speciaal moment. "Het versterkt ons teamgevoel en geeft iedereen een gevoel van trots en betrokkenheid bij ons bedrijf. Het was fantastisch om te zien hoe goed iedereen het met elkaar kon vinden. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn." Afsluitend zegt Roelof: "100 jaar is niet slechts een getal, het is een verhaal van toewijding en visie die van generatie op generatie is overgedragen. En we zijn net begonnen!"

Nieuws

Lok Installaties: Een eeuw van vakmanschap gevierd in stijl!

Bouw & Maakindustrie