Lisa Haitsma nieuw gezicht binnen Skript!

Amersfoort, maandag 7 maart 2022

Sinds kort wandelt Lisa Haitsma de deuren van Skript dagelijks in en uit. De 24-jarige is – bij het bedrijf van eigenaresse Femke van Geffen - aan de slag gegaan als Junior Projectmanager:  ‘Heel tof om me te mogen presenteren namens Skript. Ik heb zin in dit avontuur en het lijkt me erg leuk om mijn persoonlijke ontwikkelingen te combineren met de doorgroeimogelijkheden die Skript kan bieden.’ Mooi moment voor een nadere introductie.

Op de vraag met wie we te maken hebben: ‘Ik ben Lisa Haitsma en ik ben 24 jaar. Niet alleen tijdens mijn studie, maar ook in andere aspecten van mijn actieve studentenleven, is naar voren gekomen dat ik persoonlijke ontwikkeling en genoeg uitdaging belangrijk vindt. Dit uit zich doordat ik mezelf in zowel professionele als persoonlijke situaties opstel als een teamspeler en daarbij zelfreflectie niet uit de weg ga. Het lijkt me erg leuk om deze persoonlijke ontwikkelingen te combineren met de doorgroeimogelijkheden die Skript kan bieden.

Lisa gaat zoals gezegd aan de slag als Junior Projectmanager: ‘Werkzaamheden als het bewaken van trajecten vanaf inkoop/productie tot en met levering en het bewaken van de voortgang op projecten zullen mijn dagelijkse bezigheden zijn.’ Lisa reageerde op de vacature die Femke had uitstaan bij Skript: ‘Tijdens de laatste fase van mijn studie heb ik een afstudeerstage gelopen bij een projectinrichter in Friesland. Tijdens deze afstudeerperiode heb ik kennis mogen maken met deze branche. Kort daarna zag ik de vacature open staan bij Skript. Naar aanleiding van hiervan is mijn interesse gewekt om te solliciteren bij Skript. En nu zit ik hier, haha!’

Nieuws

Lisa Haitsma nieuw gezicht binnen Skript!

Fashion & Styling