Laatste Business Table van 2023

Amersfoort, dinsdag 28 november 2023

Op donderdag 23 november vond de laatste Business Table van 2023, georganiseerd door MauriceHoog, plaats. Dit evenement, een platform waarbij  klanten en andere relaties van Maurice elkaar ontmoeten om te leren en inspiratie op te doen, verwelkomde ditmaal Sydney Brouwer als gastspreker. Sydney, bekend als een veelgevraagde spreker over thema's als klantgerichtheid en klantbeleving, verzorgde een boeiende sessie over Six Star Service en klantgerichtheid, die uitblonk in energie, humor en interactie.   

MauriceHoog, bekend om zijn vaardigheden in het samenbrengen van professionals voor leerzame en inspirerende sessies, benadrukt de waarde van dergelijke evenementen voor het bedrijfsleven. 'Deze sessies zijn een perfecte gelegenheid om van elkaar te leren en samen te groeien. Het is geweldig om te zien hoe iedereen geïnspireerd raakt en nieuwe inzichten krijgt!' 

Sydney: 'Het was een eer om te spreken op het evenement van Maurice. Het delen van mijn kennis over klantgerichtheid en het ontvangen van directe feedback van de aanwezigen was een ongelooflijk waardevolle ervaring. Samen maken we van Amersfoort de klantgerichtste stad van Nederland!'

De middag was niet alleen een kans voor leren en netwerken, maar bood ook ruimte voor de aanwezigen om hun eigen ervaringen en inzichten te delen. De interactieve aanpak van de sessie zorgde voor levendige discussies en een vruchtbare uitwisseling van ideeën.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen van MauriceHoog, of om deel te nemen aan komende Business Tables, kun je contact opnemen via mail@mauricehoog.nl.

Nieuws

Laatste Business Table van 2023

Zakelijke Dienstverlening