Laat je eigen Gifje maken tijdens de Spektakel Wonen Gifjes-dag!

Amersfoort, dinsdag 17 januari 2023

Op Instagram en Whatsapp zijn ze bijna niet meer weg te denken: Gifjes! Deze – over het algemeen grappige – korte filmpjes bestaan alweer ruim 25 jaar. De korte bewegende beelden bevatten zo’n 256 kleuren en je kunt de Gif eindeloos achter elkaar afspelen. Hierdoor ontstaat er een zogenaamde loop. Een echte hype is zo’n uniek Gifje van jezelf! Op de socials van de bekende sterren komen deze dan ook met grote regelmaat voorbij. Wil je nu ook eens zo’n uniek Gifje hebben? Dat kan! Op zaterdag 21 januari organiseert Jeroen Speksnijder namelijk een geweldige Spektakel Wonen Gifjes-dag!

‘Super leuk toch? Nu kun je jouw Instagram stories een persoonlijke touch geven. Doe eens lekker gek en promoot jezelf!’ vertelt de enthousiaste Jeroen!’ Op zaterdag 21 januari zal Jan van @socialgifjes aanwezig zijn bij Spektakel Wonen voor het maken van persoonlijke Gifjes. Jan is onder andere de maker van de Gifjes van Bas Smit, Andy van der Meijde en Rolf Sanchez. ‘In de winkel hebben we hiervoor een speciale opstelling gemaakt’, vervolgt Jeroen. ‘Hier word je gefilmd voor een green screen. Deze beelden worden bewerkt en ontvang je later in je mail. Uiteraard met duidelijke instructies. De Gifjes kun je daarna direct gebruiken!'

Wil je jouw klanten of volgers ook een persoonlijke, grappige en onderscheidende boodschap mee geven? Ga dan snel naar www.spektakelwonen.nl en reserveer jouw tijdsblok voor zaterdag 21 januari! De kosten zijn € 70,- incl. btw en hiervoor ontvang je drie persoonlijke Gifjes. Je kunt in de winkel betalen!
TIP: Werk je in een speciale branche? Neem dan gerust jouw gereedschap of uniform mee! Werk je bijv. in de bloemen? Neem mee die bos! Hoe persoonlijker, hoe beter!

Bekijk hier de video over deze Gifjes dag!

Nieuws

Laat je eigen Gifje maken tijdens de Spektakel Wonen Gifjes-dag!

Fun & Entertainment