Klaar voor de Lente? Vathorst Fietsen heeft je nieuwe fiets klaarstaan!

Amersfoort, maandag 4 maart 2024

De lente staat voor de deur en bij Vathorst Fietsen weten ze precies wat dat betekent: tijd om weer lekker naar buiten te gaan en te genieten van het fietsen! 'Als jij dit jaar van plan bent om een nieuwe fiets te scoren, hebben we een gouden tip voor je: kom langs vóór het voorjaar! Zo zit jij straks, zodra het zonnetje doorbreekt, al op je gloednieuwe fiets', aldus Ray van de Kamp.

Door de ervaringen van de afgelopen tijd, inclusief de coronaperiode, hebben we geleerd dat het slim is om er vroeg bij te zijn. Levertijden kunnen onverwachts oplopen en we willen allemaal voorkomen dat je moet wachten op dat moment dat je juist zo graag wilt fietsen. 'Onze voorraad is nu nog goed gevuld, dus grijp die kans om lange wachttijden te ontlopen', adviseert Ray.

Fietsen voor je bedrijf? 

Ben je op zoek naar bedrijfsfietsen, fietsen voor je personeel, of leenfietsen voor je onderneming? Bij Vathorst Fietsen bieden we een breed scala aan zakelijke fietsoplossingen. Of het nu gaat om leasen, kopen, service of onderhoud, we staan voor je klaar. 'Laat ons weten wat je nodig hebt en ik kom persoonlijk langs om de opties door te spreken', zegt Ray. Een goede kop zwarte koffie is alles wat hij vraagt in ruil voor persoonlijk advies.

Fietsen: Goed voor iedereen

Bij Vathorst Fietsen geloven we sterk in de kracht van fietsen: goed voor de lokale handel, het milieu en natuurlijk je gezondheid. Ons doel is om meer mensen en bedrijven enthousiast te maken voor het fietsen. Ray: 'Het is een win-winsituatie voor iedereen!'

Dus, ben je klaar om de lente op twee wielen te begroeten? Wacht niet langer en kom langs bij Vathorst Fietsen. Voor meer informatie of om direct je nieuwe fiets uit te zoeken, neem contact op:

Nieuws

Klaar voor de Lente? Vathorst Fietsen heeft je nieuwe fiets klaarstaan!

Retail
Zakelijke Dienstverlening