Kinderopvang Sudbury Amersfoort opent haar deuren

Amersfoort, donderdag 28 april 2022

Op 7 maart j.l. opende de Amersfoortse Sudbury School op bedrijventerrein Calveen haar deuren. Een geheel nieuwe schoolvorm, waar het basis- en  voortgezet onderwijs bijeen komen. Kinderen kunnen zich hierdoor optimaal ontwikkelen om daarna vol zelfvertrouwen te kunnen functioneren in de maatschappij. Of je nu 4 of 18 jaar bent, je kunt terecht op Sudbury School Amersfoort. Deze unieke mix van leeftijden vind je alleen bij Sudburyscholen. Ook voor de allerkleinsten onder ons is er binnenkort een plekje op deze school, het kinderdagverblijf voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar gaat bijna open! Met lange wachtlijsten door de huidige personeelskrapte is deze kinderopvang meer dan welkom in Amersfoort. Zeker voor ondernemers met kleine kinderen op Calveen, want een plekje dichtbij je werk ligt nu voor handen!

Bij deze geheel nieuwe opvang ontwikkelt je kind zich niet alleen. Het vormt een onderdeel van een warme en sociale omgeving, waarin je met en van elkaar leert. De omgeving is door de structuur van de opvang leefbaar, prettig en veilig. Het is een plek waar jouw kind zichzelf mag zijn en waarin het de ruimte krijgt om zich op zijn eigen wijze te ontwikkelen. Waar het rust en geborgenheid ervaart, maar ook de kans krijgt om een vrije interactie met zijn omgeving aan te gaan. Een plek waar jouw kind met vriendjes en vriendinnetjes en met verschillende volwassenen kan optrekken en zich op die manier in brede zin kan ontwikkelen. Onbekommerd opgroeien, plezier maken, vrij spel, gelijkwaardigheid, vertrouwen en de weg naar zelfstandigheid. Dat is waar het bij Sudbury Amersfoort om draait.

Sudbury Kinderopvang gaat bijna open. De vooraanmeldingen worden nu verwerkt, en er is nog ruimte! Wacht niet langer en meld je snel aan voor een plek via www.sudburykinderopvangamersfoort.nl/aanmelden


Nieuws

Kinderopvang Sudbury Amersfoort opent haar deuren

Sudbury School Amersfoort

https://sudburyschoolamersfoort.nl/

Onderwijs