Kantoorruimte beschikbaar bij You Leasesupport- Unieke kans in het hart van Vathorst!

Amersfoort, maandag 8 januari 2024

Een unieke kans doet zich voor bij You Leasesupport in Vathorst! Als je op zoek bent naar een inspirerende werkplek dichtbij de A28 en A1, is dit je kans. "We zijn enthousiast om deze unieke kantoorruimte aan te bieden, hoewel we met een beetje weemoed afscheid nemen van Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding", vertelt Linda van Dormael van You Leasesupport.

"De beschikbare kantoorruimte op de begane grond is ongeveer 40m² groot, ideaal voor tot wel 5 werkplekken. Wil je een huiselijke sfeer? Dat kan! De ruimte biedt flexibiliteit voor een inrichting naar wens, compleet met keukenblok, koelkast, en opbergkast. Bovendien is er een gezamenlijk sanitair in de hal en voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Station Vathorst ligt op slechts 6 minuten fietsafstand."

"We zoeken een enthousiaste ondernemer of zzp'ers die deze plek willen omtoveren tot hun ideale kantoor. De ruimte is uitsluitend voor kantoorgebruik en past perfect bij wie waarde hecht aan vrijheid, gezelligheid en privacy. Bij You Leasesupport is er altijd tijd voor een kop koffie en een praatje, maar we weten ook wanneer het tijd is om de mouwen op te stropen. Voel je je aangesproken? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek."

Linda van Alfen deelt haar ervaringen over deze unieke locatie:

Waarom ga je weg, Linda?
"Na een geweldige tijd van ruim 2 jaar bij You Leasesupport is het tijd voor een nieuwe stap. Thuis heb ik een ideale werkplek kunnen creëren die perfect past bij mijn flexibele werktijden. De rust van thuis werken met mijn hond aan mijn voeten en mijn dierbaren om me heen is wat ik nu nodig heb. Dit besluit past bij de huidige fase van mijn bedrijf en persoonlijke leven."

Hoe was het om bij Daniel & Co te huren?
"Het was een fantastische ervaring! Daniel en Lorenzo zijn niet alleen de beste bovenburen die je kunt wensen, maar ook waardevolle connecties uit mijn netwerk. Hun interesse in mijn werk en verrassende vragen brachten vaak een glimlach op mijn gezicht. Dankzij hen reed ik altijd comfortabel naar mijn cliënten. Ik zal de gezelligheid en hun aanwezigheid missen, maar ik plan zeker om af en toe langs te komen voor een lunch."

Zou je de ruimte aanbevelen?
"Absoluut! De begane grond is een fantastische plek, licht en voorzien van alle gemakken. Je kunt het inrichten zoals je wilt en de ligging is perfect met de nabijgelegen uitvalswegen. Ik weet zeker dat velen staan te springen om hier te mogen huren."

Mis deze kans niet! Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details en een bezichtiging.

You Leasesupport

linda@youleasesupport.nl
033 – 20 30 580

Nieuws

Kantoorruimte beschikbaar bij You Leasesupport- Unieke kans in het hart van Vathorst!

Automotive
Zakelijke Dienstverlening