Kado van de Sint - Een betoverend initiatief voor kinderen

Amersfoort, donderdag 28 september 2023 

In een wereld waar Sinterklaas voor velen een jaarlijks hoogtepunt is, zijn er helaas nog steeds gezinnen waar kadootjes met Sinterklaas niet vanzelfsprekend zijn. Om deze kinderen toch een prachtige Sinterklaas ervaring te bezorgen, is de stichting 'Kado van de Sint' opgericht. Onno Karssen, van Karssen Financieel, is samen met Linda Daneel en Lonneke van Borselen – van de Pol, de drijvende kracht achter dit hartverwarmende initiatief. Sinds de oprichting van de stichting, hebben ze al vele kinderen blij kunnen maken met een kado van Sinterklaas.

Onno hoopt van harte dat alle leden van Content Amersfoort het initiatief zullen steunen door een donatie te doen. 'Alle beetjes helpen', benadrukt hij. Onno is gepassioneerd over het brengen van vreugde en glimlachen aan kinderen tijdens het Sinterklaasseizoen en roept iedereen op om samen te werken en zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijk sinterklaasfeest te bezorgen.

Impact van het initiatief
‘In 2022 konden we, dankzij de gulle donaties van 126 donateurs, ruim 193 kinderen verrassen met kadootjes en lekkernijen. We zijn ongelooflijk dankbaar voor de steun en hopen dit nog vele jaren te kunnen doen, om zo meer kinderen te bereiken en meer glimlachen te creëren.’

Hoe kun je bijdragen?
Iedereen kan bijdragen door een donatie te doen via www.kadovandesint.nl. Omdat de stichting een ANBI-status heeft, is elke gift fiscaal aftrekbaar. Bedrijven kunnen kiezen om anoniem te doneren of om hun bedrijfsnaam te laten vermelden op de website van de stichting.

Oproep aan leden van Content Amersfoort
‘Ik nodig alle ondernemers van harte uit om deze betoverende kindervreugde te steunen en deel uit te maken van deze liefdevolle samenwerking, die niet alleen kado's brengt, maar ook hoop, empathie en verbinding!’

Voor meer informatie, donaties, of om je aan te melden, bezoek www.kadovandesint.nl of stuur een e-mail naar info@kadovandesint.nl.

Nieuws

Kado van de Sint - Een betoverend initiatief voor kinderen

Goede Doelen