Inspirerend Bedrijfsbezoek bij Beeldvoerders & Drukmakers in 'beeld gebracht'

Amersfoort, vrijdag 17 februari 2023

Op woensdag 15 februari vond een Inspirerend Bedrijfsbezoek plaats en gastbedrijven waren ditmaal Beeldvoerders & Drukmakers. Stefan Roorda en Martijn Godeke - eigenaren Beeldvoerders - presenteerde een gaaf en nieuw initiatief: de PitchStudio! ( Een professionele videopitch laten maken - Pitch Studio (beeldvoerders.nl) ) Daarnaast combineerde we dit bezoek met Drukmakers: de ondernemende buurman van Beeldvoerders en een fanatiek Content bedrijfslid. Wieger van Setten organiseerde een leuke activiteit: men kon een tasje bedrukken met eigen naam en bedrijfsnaam.
 

Circa 20 bedrijfsleden hadden zich aangemeld en na een heerlijk broodje, glaasje jus d'orange en/of bakje koffie werden zij meegenomen naar de prachtige nieuwe PitchStudio van Beeldvoerders. Na een korte introductieronde waarin iedere ondernemer de kans kreeg zijn of haar ondernemende vraagstuk neer te leggen, verzorgde Stefan Roorda een inspirerende presentatie. Er werd ingezoomd op de PitchStudio en video marketing in het algemeen. 

PitchStudio
In de PitchStudio neemt Beeldvoerders effectief formatfilms op. Stefan Roorda: 'Met de PitchStudio spelen we in op formatsfilms om uitlegvideo’s bereikbaar te maken. Ook qua budget. Maar wel met topkwaliteit beelden. Wist je dat hier ook nog een goed verhaal achterzit van Google? Lees het hier: https://www.beeldvoerders.nl/blogs/3h-model '

 'Je bent er maar druk mee...'
Als buurman, collega-ondernemer en zodoende ook mede-gastheer van deze dag, trad Wieger van Setten op namens Drukmakers. En na afloop van de presentatie van Stefan Roorda had hij een leuke activiteit opgezet: men kon zijn of haar eigen tasje bedrukken. En voor Mark Pot en Rob Hakvoort was er voor Content nog iets extra leuks bedacht. Zij mochten een auto in Content stijl bedrukken! 

Wederom kijken we terug op een leuke, enthousiaste en inspirerende meeting. Ontzettend leuk dat alle leden zo enthousiast zijn! Dank voor de gastvrijheid, Beeldvoerders en Drukmakers!

Nieuws

Inspirerend Bedrijfsbezoek bij Beeldvoerders & Drukmakers in 'beeld gebracht'

Marketing & Communicatie