Innovatieve product lancering bij Truste Slaapcomfort

Amersfoort, maandag 7 november 2022

Op donderdag 10 november vind er een innovatieve product lancering plaats bij de Amersfoortse beddenspeciaalzaak Truste Slaapcomfort. De startup AirTulip is dan voor het eerst in Nederland te bewonderen. ‘De AirTulip Sleep is een uniek high-tech hoofdbord met een geïntegreerd luchtzuiveringssysteem,’ vertelt Fred van der Veer van Truste Slaapcomfort. 

‘De founders van AirTulip zullen het product live demonstreren en door middel van een laser show laten zij de impact van laminaire stroming zien! Deze luchtstroom zorgt er namelijk voor dat je in compleet schone lucht slaapt en geen last hebt van luchtvervuiling. Daarnaast zullen zij uitleggen wat dit product uniek maakt en wat voor positieve impact dit dagelijks kan hebben op je slaap en gezondheid. De schone lucht zone van AirTulip Sleep is getest en geverifieerd door de Technische Universiteit Eindhoven.’

Je bent van harte welkom op donderdag 10 november vanaf 16:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje zal het product gedemonstreerd worden. Schrijf je wel in via deze link want er is beperkt plaats!

Nieuws

Innovatieve product lancering bij Truste Slaapcomfort

Retail