Indall en Solar Team Twente: Samen racen op zonne-energie

In de dynamische wereld van zonne-energie en innovatieve mobiliteit staat samenwerking centraal. Indall, trotse partner van Solar Team Twente, vertelt over de symbiotische relatie die ze hebben opgebouwd met het team en hoe deze samenwerking bijdraagt aan de opwindende vooruitgang van duurzame technologieën.

De Race in Beeld

De uitgestrekte landschappen van Australië dienden als het toneel waar Indall het verhaal van Solar Team Twente vertelde. 'De opnames vonden plaats langs verschillende delen van de route van de World Solar Challenge, waarbij we elke emotie en uitdaging van de race hebben vastgelegd. De beelden getuigen van de harde tocht van Darwin naar Adelaide, een epische reis die het uiterste vergt van team en technologie.'

Het creëren van verbindende verhalen

De expertise van Indall in het vertellen van verhalen door video content was cruciaal. 'Door het jaar heen werken wij aan een doorlopende online campagne en maken we speciale evenementenvideo’s zoals de onthulling van de Red X', vertelt Remco. De impact van hun werk reikt ver, aangezien de content niet alleen het team zelf dient, maar ook nationale media bereikt en de betrokkenheid van het publiek vergroot.

Wat maakte Indall de uitverkoren partner voor Solar Team Twente? Remco: 'Ze zochten een partner die niet alleen uitmunt in het maken van mooie filmpjes, maar ook echt begrijpt wat de relevantie van hun organisatie is.' En juist deze benadering van Indall gaat verder dan de camera; ze brengen een strategische visie die resoneert met zowel de doelgroep als het bredere publiek.

Vooruitgang en prestaties in Zonne-energie

Remco's enthousiasme is aanstekelijk wanneer hij de vooruitgang in zonne-energie beschrijft: 'Waar teams vroeger nog 140 kg aan batterijen meenamen, is dat nu verminderd tot 15-20 kg.' Met trots voegt hij eraan toe: 'Twee jaar geleden werd het team nog internationaal kampioen bij de vanwege corona in Marokko gehouden, race. Dit jaar, met 38 teams aan de start in Australië, wist Solar Team Twente een indrukwekkende tweede plaats te behalen.' Deze prestaties tonen aan dat Solar Team Twente niet alleen de race, maar ook de toekomst van mobiliteit en duurzame technologieën aanzienlijk beïnvloedt!

Nieuws

Indall en Solar Team Twente: Samen racen op zonne-energie

Duurzaamheid