InCyber behaalt derde plaats in Security Awareness ranglijst!

Amersfoort, dinsdag 9 mei 2023

Volgens diverse onderzoeken ligt een menselijke fout aan de basis van ongeveer 80% van de hacks. Een zorgwekkend cijfer, maar gelukkig is dit een probleem waar InCyber effectief op in kan spelen. InCyber's Security Awareness programma, dat al sinds de oprichting van het bedrijf een centrale rol speelt in hun dienstverlening, richt zich specifiek op het beheersen van deze uitdaging.

Het Security Awareness programma omvat een breed scala aan initiatieven, waaronder presentaties, doorlopende minitrainingen en phishing simulaties die meegroeien met het niveau van de medewerkers. 'We streven ernaar om medewerkers niet alleen bewust te maken van de gevaren, maar ook om ze op een aangename manier uit te dagen om steeds beter te worden in het herkennen en omgaan met dreigingen', zegt Carmen Graauwmans van InCyber.

Deze aanpak heeft niet alleen positieve reacties opgeleverd van klanten, maar is ook erkend door de industrie. Computable.nl heeft InCyber namelijk kortgeleden uitgeroepen tot een van de beste partners voor Security Awareness. 'We zijn trots om te zien dat onze aanpak wordt erkend. We hebben de derde plaats weten te bemachtigen, na grootheden zoals Fox-IT en AwareTrain',  aldus Carmen.

InCyber blijft zich inzetten om de cyberrisico's die voortkomen uit menselijke fouten te verminderen. 'Onze missie is om medewerkers de tools en kennis te geven die ze nodig hebben om veilig te navigeren in de digitale wereld. Met onze aanpak kunnen we niet alleen de risico's verminderen, maar ook een positieve cultuur van cyberbewustzijn binnen organisaties creëren.'

Wil je meer weten over het Security Awareness programma? Kijk dan op https://incyber.nl 

Nieuws

InCyber behaalt derde plaats in Security Awareness ranglijst!

IT