Hoera! Biyond scoort met ISO 27001 certificering!

Amersfoort, vrijdag 19 januari 2024

We feliciteren Biyond van harte met het behalen van de ISO 27001 certificering! Deze belangrijke mijlpaal toont aan dat Biyond voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 en de toewijding van Biyond

ISO 27001 is de internationale standaard voor het management van informatiebeveiliging en vereist een rigoureuze aanpak van het beheren, uitvoeren, en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Biyond heeft deze certificering verkregen door aan te tonen dat hun managementsysteem voor informatiebeveiliging aan deze strenge normen voldoet. Deze certificering omvat de implementatie van BI-, CPM-, en Business Analytics-tools, het leveren van consultancydiensten, en het onderhouden van de opgezette omgevingen.

Impact op klanten en samenwerking

De ISO-certificering bevestigt dat de procedures van Biyond op het gebied van informatiebeveiliging op een juiste en veilige manier verlopen. Dit biedt klanten niet alleen geruststelling, maar versnelt ook het samenwerkingsproces. Hiermee toont Biyond aan dat ze voldoen aan de strengste norm voor informatiebeveiliging.

Volgens Farhad Tiemoerie, Security Officer bij Biyond, heeft de implementatie van ISO 27001 de organisatie geholpen om hun informatiebeveiliging te versterken en risico's effectief te beheren. Maikel Follon, partner bij Biyond, voegt nog toe: “Deze certificering versterkt onze toewijding aan informatiebeveiliging en geeft onze klanten het vertrouwen dat hun informatie veilig is bij ons.”

Nieuws

Hoera! Biyond scoort met ISO 27001 certificering!

IT