Harun Keskin geeft startschot Businessloop Amersfoort

Amersfoort, maandag 30 mei 2022

Vrijdag 17 juni is het dan zo ver, om 15:30 uur geeft Harun Keskin op het terrein van Het Nieuwe Eemland het startschot voor de Businessloop Amersfoort. Harun is voormalig raadslid uit Amersfoort en lid van het Comité van Aanbeveling van het Toon Hermans Huis. Voorzitter Martin Bauman is blij met de komst van Harun: ‘het is fantastisch dat hij op deze manier zijn betrokkenheid toont voor de Businessloop en het Toon Hermans Huis Amersfoort’. 

De Businessloop Amersfoort, gesteund door een groot aantal Amersfoortse bedrijven en instellingen, biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om samen met collega’s een sportieve prestatie neer te zetten. Maar het wil meer zijn dan een hardloopwedstrijd. Na afloop is er gelegenheid om tijdens een gezellige barbecue te netwerken. Een combinatie voor bedrijfsteams en individuele lopers. En dat allemaal voor een goed doel: het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Gonda Peters, bestuursvoorzitter van het Toon Hermans Huis Amersfoort, is ook blij met de Businessloop en de komst van Harun: ‘Als goede doelenorganisatie zonder structurele subsidie, zijn wij in grote mate afhankelijk van de betrokkenheid van lokale bedrijven en instellingen. Daarom zijn wij blij dat ook dit jaar de Businessloop Amersfoort ons heeft uitgekozen om te steunen. Met dat geld kunnen wij bijdragen in de groeiende behoefte om in de directe omgeving, zorg en ondersteuning te bieden bij kanker.’

Aanmelden?
Dit kan individueel of als bedrijfsteam via www.businessloop.nl


Nieuws

Harun Keskin geeft startschot Businessloop Amersfoort

Sport