GvM Werkt! viert nieuwe start in inspirerend kantoor aan de Wiekenweg

Amersfoort, dinsdag 6 februari 2024

Een fris begin en een bruisende nieuwe locatie! GvM Werkt! heeft de deuren geopend van hun nieuwe kantoor aan de Wiekenweg 56 D in Amersfoort. Op 1 februari 2024 was het zover: de sleutel draaide in het slot van een ruimte die niet alleen nieuw is, maar waar ook hard gewerkt is om elke hoek te vullen met de unieke GvM-energie. 'Een moment waarop we samen met trots terugkijken naar de inspanningen die hebben geleid tot dit prachtige resultaat', vertelt Grea van Middendorp.

De verhuizing van de Printerweg naar deze nieuwe locatie markeert een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van GvM Werkt! Het team heeft hard gewerkt om een omgeving te creëren die niet alleen de visie van het bedrijf weerspiegelt, maar ook een plek is waar klanten en medewerkers zich direct thuis voelen. Enthousiasme en energie vullen de ruimte, klaar om iedereen te verwelkomen die op zoek is naar ondersteuning op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek, outplacement, TMA, loopbaanadvies, of een vertrouwenspersoon.

Grea: 'Voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons nieuwe kantoor en de diensten van GvM Werkt!: onze contactgegevens blijven ongewijzigd. Of je nu belt, mailt of ons volgt op social media, wij staan klaar om je te ondersteunen. En voor wie het met eigen ogen wil zien, breng gerust een bezoek aan Wiekenweg 56 D. De koffie en thee staan klaar, net als ons team, om je te verwelkomen en te laten zien hoe we samen kunnen werken aan jouw toekomst!'

GvM Werkt!
Wiekenweg 56D
3815 KL Amersfoort
info@gvmwerkt.nl
033-202 2770

Nieuws

GvM Werkt! viert nieuwe start in inspirerend kantoor aan de Wiekenweg

Zakelijke Dienstverlening