Grijp je kans bij de Ineke Swart Lunch & Learn op 7 maart!

Amersfoort, maandag 19 februari 2024

Heb je ooit het gevoel gehad dat je tijd als zand door je vingers glipt? Dat je meer uit je dag zou kunnen halen, maar het lukt gewoon niet? Nou, Ineke Swart heeft de oplossing en wij bij Content hebben een bijzondere verrassing voor je! Dankzij Ineke hebben we een exclusieve plek verkregen voor haar aankomende Lunch & Learn event op 7 maart. En het beste? We gaan deze plek verloten onder onze leden!

Tijdens deze inspirerende middag in Amersfoort ga je, onder het genot van een heerlijke lunch, ontdekken hoe je slimmer kunt werken, niet harder. Ineke gaat je leren hoe je je tijd zo kunt indelen dat er meer ruimte komt voor wat écht belangrijk is. Denk: minder stress, meer plezier en voldoening in je werk. En dat allemaal terwijl je nieuwe, waardevolle connecties maakt met gelijkgestemde ondernemers.

Wat je kunt verwachten:

  • Praktische tips & tricks die je meteen kunt toepassen om efficiënter met je tijd om te gaan.
  • Een boost in je productiviteit, zonder dat je onder stress bezwijkt.
  • De kans om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

De details:

  • Datum: donderdag 7 maart 2024
  • Locatie: Disketteweg 1, Amersfoort (gratis parkeren & makkelijk bereikbaar met ov)
  • Tijd: 12.00  –  14.00u, inclusief netwerkmogelijkheid
  • Investering: € 25,00 excl. btw voor inspiratie, netwerken en lunch.

Wil je deze kans niet missen? Volg dan onze social media voor alle details over de verloting of stuur een e-mail naar info@contentamersfoort.nl. En als je zeker wilt zijn van jouw plek bij dit niet te missen event, meld je dan direct aan. Mocht je de gelukkige winnaar van de verloting zijn, dan krijg je het inschrijfgeld volledig teruggestort. Zo ben je gegarandeerd van deelname, met een kans op een gratis ervaring dankzij Ineke en Content!

Tot 7 maart!

Nieuws

Grijp je kans bij de Ineke Swart Lunch & Learn op 7 maart!

Zakelijke Dienstverlening