Green Outlet grijpt afval tijdens World CleanUp Day!

Amersfoort, woensdag 31 augustus 2022

Ken je de Green Outlet al? Green Outlet Amersfoort is een winkel waarin alles draait om hergebruik, duurzaamheid en leren. In deze winkel geven ze dagelijks invulling aan het concept van werkend leren waarmee MBO Amersfoort zich onderscheidt van andere instellingen voor Middelbaar Beroepsonderwijs. In de winkel is altijd iets nieuws te ontdekken, er is een continu wisselend assortiment van kleding, accessoires en meubelen. Denk bijvoorbeeld aan accessoires gemaakt van gerecycled plastic. Op 17 september doet de Green Outlet mee aan World CleanUp Day, een prachtig initiatief van de Plastic Soup Foundation.

In Nederland wordt World Cleanup Day gesteund door heel veel bedrijven en organisaties. Plastic Soup Foundation is licentiehouder en faciliteert de website en tools voor de campagne om individuen, scholen, verenigingen en organisaties te activeren en enthousiasmeren om opruimacties te organiseren en geld in te zamelen.

Green Outlet doet mee en ontmoet je graag in de winkel! Vanaf 10.00 uur liggen alle benodigde materialen voor een rondje afvalgrijpen voor je klaar! Lever je afvalbuit na afloop bij ons in en wij zorgen ervoor dat we een gezellige CleanUp borrel met hapje voor je klaar hebben staan tussen 14.00 - 15.00 uur. Ontmoet andere enthousiaste inwoners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Hou je de plastic flesjes tijdens het afvalrapen even apart, wij doneren het statiegeld aan de Plastic Soup Foudation.

Be part of the Change tot 17 september!
Bekijk de mooie website van Green Outlet op https://greenoutletamersfoort.nl/
Wil je meer weten over World CleanUp Day? Kijk dan op https://www.worldcleanupday.nl/

Nieuws

Green Outlet grijpt afval tijdens World CleanUp Day!

Green Outlet Amersfoort

033 467 8720

Goede Doelen
Duurzaamheid