Gratis Vakantiecheck bij De Garage Amersfoort

Amersfoort, dinsdag 13 juni 2023

Wil je met een gerust hart op vakantie met je auto? Dat kan nu zonder problemen! 'Wij willen onze klanten veiligheid en gemoedsrust bieden', aldus Stefan, Numan en Dennis van De Garage Amersfoort. De heren hebben een speciale aanbieding voor de leden en online volgers van Content. De gehele maand juni bieden ze een gratis vakantiecheck voor je auto aan!

Wat houdt de vakantiecheck in? De Garage Amersfoort, strategisch gelegen op industrieterrein De Hoef, maakt het voor jou mogelijk om je auto vakantieklaar te maken. Stefan legt uit: 'We controleren onder andere de bandenspanning, de remmen, de airconditioning en alle vloeistoffen. Hiermee willen we ervoor zorgen dat je auto veilig en betrouwbaar is, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan.'

Maar De Garage Amersfoort biedt meer dan alleen deze gratis vakantiecheck. 'We doen ook Apk-keuringen en onderhoudsbeurten', vertelt Numan enthousiast. Het team houdt zich niet alleen bezig met traditionele auto's. Dennis: 'We onderhouden ook hybride en elektrische auto's. Hiermee streven we ernaar om voor iedere auto de best mogelijke service te bieden.'

Hoe maak je een afspraak? Een afspraak maken is heel eenvoudig. In slechts twee minuten kun je een afspraak maken via de website van De Garage Amersfoort.

'We kijken er naar uit om jou en je auto te verwelkomen in onze garage!' Mis deze kans niet om je auto in topconditie te brengen voor je vakantie.

Voor meer informatie neem contact op via: info@degarageamersfoort.nl

Nieuws

Gratis Vakantiecheck bij De Garage Amersfoort

Automotive