Focks Labels nu ook actief op YouTube!

Amersfoort, dinsdag 22 november 2022 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, zo dacht de Amersfoortse maker van metalen naamlabels en typeplaten Focks Labels, want op hun eigen YouTube kanaal verschijnen steeds meer filmpjes over hun producten en de technieken die ze allemaal gebruiken. Focks verzorgt de productie van allerlei soorten plaatjes. Je kunt hierbij onder andere denken aan barcode labels voor in een fabriek, logolabels voor op meubels, tassen en kleding of aluminium naambadges voor netwerkbijeenkomsten. Elk product wordt helemaal op maat gemaakt en er wordt meegedacht over het meest geschikte materiaal, opmaak, bevestiging en logistiek. ‘Het is niet eenvoudig om via de telefoon of e-mail te vertellen welke soorten labels we allemaal kunnen maken, je moet dit gewoon laten zien’, vertelt Sabine Viester van Focks Labels.

‘Het is voor ons ook heel lastig om de verschillende materialen, technieken en bewerkingen in woorden te kunnen uitleggen’, vervolgt Sabine. ‘Foto’s geven ook niet altijd een goed beeld, daarom zijn we filmpjes gaan maken van de labels die we hebben geproduceerd. Wanneer je een label filmt kun je deze namelijk van alle kanten bekijken en zo kun je kleuren, glans, structuur en reliëf goed weergeven. Via deze filmpjes kunnen we onze klanten veel beter laten zien wat we bedoelen en verloopt het gesprek echt veel soepeler.

’Naast de losse productfilmpjes heeft Focks nu ook video’s samengesteld van de materialen en technieken die ze te bieden hebben. Ook deze zijn terug te vinden op het YouTube kanaal. Sabine laat weten dat er voor de nabije toekomst nog meer ideeën op stapel liggen. ‘We gaan binnenkort ook starten met het maken van video’s over diverse productieprocessen. Het is namelijk echt heel fascinerend om te zien hoe onze producten gemaakt worden.’


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het YouTube kanaal van Focks Labels.

Nieuws

Focks Labels nu ook actief op YouTube!

Marketing & Communicatie
Bouw & Maakindustrie