Flint verwelkomt nieuwe samenwerking met Swinckels!

Amersfoort, donderdag 14 maart 2023

Sinds de start van het nieuwe jaar genieten bezoekers van Flint  van het verfrissende Swinckelsbier direct uit de tap. Maar deze samenwerking gaat  verder dan alleen het schenken van bier. Swinckels verrijkt Flint niet alleen met hun premium bier, maar ook met een reeks ondersteunende activiteiten die de culturele ervaring bij Flint naar een hoger niveau tillen.

Flint, bekend om zijn betrokkenheid bij de cultuur en lokale talenten, krijgt door deze samenwerking extra ondersteuning bij evenementen. Swinckels biedt het personeel van Flint bovendien professionele taptrainingen, om ervoor te zorgen dat elk biertje perfect geserveerd wordt.

Een bijzonder onderdeel van deze samenwerking is de rol van Swinckels als themadrager van jong talent. Samen met Flint zullen zij de geliefde kampvuurconcerten organiseren. Bij deze intieme concerten op het terras van Flint krijgen lokale, jonge talenten de kans om te stralen en hun muziek te delen met het publiek.

Harold Warmelink, directeur van Flint, is enthousiast over deze veelzijdige samenwerking: 'Het is geweldig om te zien hoe Swinckels cultuur en jong talent een warm hart toedraagt. Dankzij hun steun kunnen we in juni een aantal onvergetelijke avonden organiseren!'

Voor meer informatie over het dragerschap en andere culturele initiatieven bij Flint, bezoek de website van Flint theater Amersfoort.

Fotobijschrift: 
Achter: Harold Warmelink (Flint), Wiet Raedts (Swinckels), Jaap ten Kate (Scheerder)
Voor: Koen Essendam (Scheerder), Bert Jan de Rooi (Swinckels), Robert Hendriks (Flint)

Nieuws

Flint verwelkomt nieuwe samenwerking met Swinckels!

Fun & Entertainment
Horeca