Flint verwelkomt nieuwe regionale Dragers

Amersfoort, dinsdag 23 november 2021
Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en een aantal mooie bedrijven uit de regio. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Meer informatie
www.flint.nl 

Nieuws

Flint verwelkomt nieuwe regionale Dragers

Horeca
Fun & Entertainment