Fijne samenwerking tussen FAC. Horeca Uitzendbureau en Observant

Amersfoort, donderdag 16 november 2023

Een fijne lokale samenwerking met veel herkenbaarheid. Zo mogen we de opgestarte samenwerking tussen Observant en FAC. Horeca Uitzendbureau gerust noemen. Benjamin van Brakel en Walrick Halewijn kennen elkaar al langer uit eerdere tijden (‘We go way back!’)  en zodoende was het contact snel gevonden. FAC. zal voor voldoende bedienend personeel zorgen bij de Observant tijdens de pieken die soms ontstaan tijdens congressen, bruiloften en borrels. “Het credo ‘koop bij je buurman’ is hier ook van kracht!”

Walrick: “De economische druk op het vinden van goed geschoold en gedreven personeel werd erg groot. Doorgaans vinden wij uit eigen omgeving en via mond tot mond nieuwe medewerkers maar ook die bron dreigt de komende tijd leeg te raken. Om dit voor te zijn hebben wij een professionalisering slag gemaakt door Benjamin te polsen. FAC. staat goed bekend en de aanbevelingen wezen FAC. aan. Naast de inzet van flexibel personeel kan FAC. ons ook helpen zoeken naar vaste krachten in de bediening.”

‘FACking blij’
Het doel van de samenwerking is dat de kwaliteit op de werkvloer bij de Observant onverminderd hoog blijft.” Aldus Benjamin. “Walrick en zijn team organiseren op deze mooie locatie vele congressen, bruiloften en borrels. Dan heb je vaak te maken met enorme pieken. En deze kunnen wij vanuit FAC. opvangen. Zodoende heeft de Observant voldoende bedienend personeel tijdens de drukke momenten.” Benjamin benaderde Walrick voor een kop koffie en precies op dat moment had Walrick intern FAC. besproken als samenwerkingspartner. “Toeval bestaat niet, toch? Echt, ik ben hier ontzettend blij mee. Binnen FAC. zouden we zeggen: ‘facking blij.’ Komend jaar is onze focus namelijk nóg lokaler. We beloven onze uitzendkrachten namelijk dat we de ideale bijbaan bieden op de mooiste locaties. In Amersfoort is de Observant dé locatie bij uitstek die voldoet aan die belofte! En als oud uitzendkracht van Walrick is het voor mij extra speciaal.”

Nieuws

Fijne samenwerking tussen FAC. Horeca Uitzendbureau en Observant

Horeca
Werving & Selectie