FAC. Uitzendbureau heet Rachel Heek welkom

Amersfoort, donderdag 21 april

‘Met FAC. Uitzendbureau je leven indelen zoals jij dat wilt.’ Met dit slogan helpt FAC. jonge mensen met het vinden van een leuke bijbaan. Bij de community van FAC. ben je verzekerd van de leukste opdrachtgevers én leuke mensen, zonder gedoe. Op een tof festival bij de muntverkoop of in de horeca bij de mooiste eventlocaties, maar ook als receptionist of handyman op kantoor. Maar, ook intern heeft FAC. geregeld leuke vacatures en via hun netwerk in Amersfoort kwamen de 30 jarige Rachel Heek en FAC. Uitzendbureau dan ook samen. Rachel neemt het stokje over van Annefleur Dekkers en wordt als vestigingsmanager verantwoordelijk voor de volledige operatie van FAC. Rachel vertelt: ‘Ik ga mij bezighouden met het maken van de planning en ga ook aan de slag met het bedenken en uitvoeren van spetterende wervingsacties om nieuwe medewerkers binnen te halen.’ Ook het voeren van sales gesprekken en het organiseren van leuke activiteiten voor medewerkers behoren tot haar takenpakket. 

De in Amersfoort woonachtige Rachel beleefde een mooi horeca avontuur bij wijnbar de Bijzaeck. ‘Ik heb hier een hele leuke tijd gehad, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn horeca netwerk komt goed van pas. Bij FAC. wil ik dit netwerk nog verder gaan uitbreiden zodat alle ondernemers ons weten te vinden.’ Ook wil Rachel de online zichtbaarheid vergroten om, zowel de opdrachtgevers als potentiële ‘FACCERS’ nog beter te kunnen bereiken. ‘We moeten FAC. nog meer op de kaart zetten en onze poule uitbreiden met de allerbeste horecatoppers! Door onze persoonlijke benadering, langdurige relaties, voldoende activiteiten voor onze medewerkers én door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers bouwen we iets moois op, met uiteindelijk één gezamenlijk doel: Blije gasten!’

Ondanks de vele beperkingen van de afgelopen twee jaar heeft FAC. deze periode goed doorstaan. ‘Momenteel is de krappe arbeidsmarkt voor ons ook een uitdaging, maar we zijn er wel van overtuigd dat we met een voldoende aanbod van leuke locaties, een goed salaris en gezellige activiteiten mensen aan ons kunnen binden.’ Met inmiddels een poule van 50 horeca toppers kan FAC. nu vrijwel alle Amersfoortse evenementen locaties bedienen. Dankzij een samenwerking met een Amersfoortse cateraar bieden ze hun uitzendkrachten ook voldoende afwisseling. Trouwlocaties, terrasjes of festivals, de ‘FACCERS’ komen écht op de leukste plekken en events.
‘Ik heb heel veel zin om FAC. nog verder uit te breiden. Iedereen zal weten dat je echt bij ons moet zijn voor het beste personeel!’ Heel veel succes gewenst Rachel, met deze mooie uitdaging.

Kamp jij nou ook met onderbezetting in de bediening, achter de receptie of kan je hulp gebruiken bij een verhuizing? Voor goede ondersteuning en enthousiast en gemotiveerd personeel ben je bij FAC. aan het juiste adres. Kijk op www.facuitzendbureau.nl voor meer informatie.

Nieuws

FAC. Uitzendbureau heet Rachel Heek welkom

Zakelijke Dienstverlening
Horeca
Personeel