Eric Eimers deelt zijn wijnfavorieten van de maand!

Amersfoort, dinsdag 20 februari 2024

Hallo wijnliefhebbers! Deze maand heeft Wijnhuis Van Druiven iets heel speciaals voor jullie. Eric heeft zijn top drie wijnen voor jullie uitgekozen. Omdat hij blij is met de warme ontvangst in Amersfoort, heeft hij besloten om deze wijnen aan te bieden voor een vriendenprijsje. Een perfecte kans om kennis te maken met de favorieten van Eric!

1. Ca’Bolani Friulano – Nu voor slechts € 8,95
Maak een smaakvolle reis naar Friuli met de Ca’Bolani Friulano. 'Deze wijn zal je verrassen, net zoals Friuli dat doet', vertelt Eric. Kijk uit naar een boeiende mix van groene kruiden, Golden Delicious appels, en een aangenaam bittertje als afsluiter. Ideaal voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken.

2. Saffraan Chenin Blanc – Ook voor maar € 8,95
De Saffraan Chenin Blanc staat klaar om je te betoveren. 'Dit is zo'n wijn waarvan je glas verrassend snel leeg lijkt', zegt Eric met een glimlach. De wijn combineert frisse zuren met een fruitige smaak, mede dankzij een subtiele touch van eikenhout. Een ware ontdekking voor wie van verfijning houdt.

3. Villion Syrah – Een topkeuze voor € 19,95
Volg Eric naar Zuid-Afrika met de prachtige Villion Syrah. 'Dit land blijft me verbazen met zijn wijnkwaliteit, en deze Syrah is daar een perfect voorbeeld van!' Verwacht een elegante, kruidige, en toch pittige wijn die je smaakpapillen zal prikkelen.

Eric: 'Ik ben enthousiast om deze wijnen met jullie te delen. Ze vertegenwoordigen elk een uniek verhaal en smaakprofiel. Ik nodig je uit om langs te komen en zelf te ervaren waarom ze mijn favorieten zijn!'

Wijnhuis Van Druiven 
Leusderweg 212
Amersfoort

Nieuws

Eric Eimers deelt zijn wijnfavorieten van de maand!

Retail