Eerste Content Car Speeddate een hit!

Amersfoort, donderdag 7 maart 2024

Afgelopen donderdag was het zover: de allereerste Content Car Speeddate bij Volvo Serva. Drie enthousiaste ondernemers – Maarten Stalenhoef, Miranda Bensing en Gijs Viester – stapten in de gloednieuwe Volvo EX30 voor een ochtend vol netwerken, inspiratie en natuurlijk een dosis gezelligheid.

Onder de gastvrije ontvangst van Fred Spoel startten ze hun avontuur met een korte introductie, gevolgd door een rit vol uitdagingen en ontdekkingen. De deelnemers reden in de splinternieuwe Volvo EX30, een 100% elektrische auto die niet alleen indruk maakt met zijn actieradius van 476 km, maar ook met zijn stijlvolle soundbar en Park Pilot Assist voor moeiteloos parkeren. Fred licht toe: "De EX30 is het toonbeeld van Volvo's innovatie – volledig elektrisch, ongekend comfortabel en uitgerust met technologie die elke rit tot een belevenis maakt."

Tijdens de rit wisselden de deelnemers van bestuurder, waarbij ieder de kans kreeg om over hun onderneming te vertellen en samen foto's te maken bij drie locaties: Wijnhuis van Druiven, Black Coffee en Pot Verhuizingen.

Gijs deelde na afloop zijn enthousiasme: "Met een erg leuke auto en goed gezelschap samen door Amersfoort crossen was fantastisch. De gesprekken in de auto over onze bedrijven en de mogelijke werkconnecties waren zeer waardevol. Ook de bezoekjes aan de lokale ondernemingen waren een leuke toevoeging. Ik kijk al uit naar de volgende keer!"

Het mooie van de Content Car Speeddate is dat het laat zien hoe leuk en waardevol netwerken kan zijn, helemaal als je het combineert met het testen van een elektrische auto als de Volvo EX30. Fred voegt toe: "Het was inspirerend om te zien hoe de deelnemers connecties maakten en ideeën uitwisselden. Dat, plus de positieve reacties op de auto, maakte het tot een topevent!"

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar elektrisch rijden, meer weten over de Volvo EX30 of interesse in een proefrit? Fred nodigt je van harte uit voor een kopje koffie!

Dit was pas de eerste Content Car Speeddate, maar zeker niet de laatste. Wil je deelnemen aan een volgende editie? Meld je dan aan via info@contentamersfoort.nl.

Nieuws

Eerste Content Car Speeddate een hit!

Fun & Entertainment
Automotive