Een nieuw hoofdstuk voor Vakgarage Isselt: Van huur naar eigenaar!

Amersfoort, woensdag 6 maart 2024

In een beslissende zet naar zekerheid en groei heeft Marcel Goemaat van Vakgarage Isselt onlangs het pand aangeschaft dat hij jarenlang huurde. 'Dit biedt zekerheid voor de toekomst; wanneer alles in eigen beheer is, kom je minder verrassingen tegen – en daar ben ik, zakelijk gezien, een groot voorstander van',  vertelt een enthousiaste Marcel.

Toen het pand latent op de markt kwam, aarzelde Marcel geen moment. Met de overtuiging dat zulke kansen slechts één keer in je leven voorbijkomen, sprong hij er als een leeuw op. 'Hophop, gas erop!' was zijn motto, wat leidde tot de succesvolle aankoop van het pand.

Het moment van overdracht was emotioneel voor Marcel. 'Het is bijzonder dat het in zo'n korte tijd gelukt is om een succesvol bedrijf op te bouwen en een pand te kopen. Dat moment was zeer indrukwekkend, zelfs voor een nuchter persoon als ik.'

Tegen de verwachtingen in, ondervond Marcel weerstand van banken die terughoudend waren om in een autobedrijf te investeren. Desondanks gaf hij niet op en na enkele teleurstellingen vond hij een specialist in bedrijfsfinancieringen die zijn bedrijf zonder problemen financierde, mede dankzij zijn uitstekende boekhouding en resultaten.

Dit eigen pand betekent een belangrijke stap voor de toekomst van Vakgarage Isselt, en biedt niet alleen zekerheid aan Marcel en zijn team, maar ook aan hun gewaardeerde klanten.

Marcel deelt enkele waardevolle tips voor anderen met de droom hun bedrijfspand te kopen:

  • Zorg voor een sterke boekhouding door samen te werken met een betrouwbare accountant.
  • Blijf altijd de belastingregels volgen.
  • Geef niet op na een afwijzing van de bank; zoek een specialist die bereid is voor jouw zaak te vechten.
  • Heb geduld met instanties, ook al werken ze soms langzamer dan gehoopt.

Uitnodiging

Met een blik op de toekomst staat Marcel open voor nieuwe mogelijkheden. 'Ben je op zoek naar kantoorruimte met uitzicht op de Soesterpolder, neem dan gerust contact op. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin iedereen wint.'

Vakgarage Isselt
Radonweg 20
Amersfoort
Tel: 033 463 7470

Nieuws

Een nieuw hoofdstuk voor Vakgarage Isselt: Van huur naar eigenaar!

Automotive