Één jaar Skript: Femke van Geffen blikt terug op een positief jaar!

Amersfoort, maandag 3 januari 2022

Ben je op zoek naar exclusief interieur, stijlvol kantoormeubilair of een volledig verzorgde werkplek? Dan ben je bij Skript uit Amersfoort aan het juiste adres! Skript is vorig jaar januari voortgekomen uit het bedrijf Exclusive Products wat al ruim 30 jaar bestond, en viert zodoende deze maand alweer hét eenjarig jubileum. Dit moment grijpen wij graag aan om, samen met mede-eigenaresse Femke van Geffen, eens terug te blikken op het afgelopen jaar.

“Hoe zou ik mijzelf omschrijven.. Zo, dat had je me even van tevoren moeten vragen, haha”, begint Femke. Het is inmiddels een jaar geleden dat ze voor het eerst de deuren van haar onderneming opende. Skript, het bedrijf dat middels persoonlijke aandacht ieder interieur tot leven brengt, werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Een ontwikkeling waar Femke als geen ander achter staat. “Ik ben een spontaan persoon, houd van uitdagingen en ben klantgericht ingesteld. Toen mij de mogelijkheid geboden werd het Skript avontuur aan te gaan, heb ik dit met beide handen aangegrepen.”

Skript, dat voel je
Bij Skript speelt interieur de hoofdrol, en dat merk je aan alles. “Skript is een ervaring”, zegt Femke. “Een gewone werkplek, dat is logisch en gebruikelijk. Maar kijk eens naar wat je met je eigen identiteit nog kunt creëren. Met dit motto zijn wij het afgelopen jaar bezig geweest.” Wat Skript anders maakt? Dat is volgens van Geffen de unieke samenwerking met Finitouch Amerfoort en de luxueuze uitstraling die het bedrijf nastreeft. “Ik heb een enorme passie voor interieur en vind mijn werk fantastisch. Ik hoop hierom des te meer dat dit uitstraalt naar onze klanten. Bij Skript werken we volgens een filmscript, maar dan voor interieur. Een script dat we samen met onze klanten schrijven.”

Geen appeltje-eitje
De opbouw en het verloop van Skript is volgens Femke boven verwachting verlopen. Haar uitgebreide netwerk in de interieurbranche resulteerde al snel in goede partners: “Binnen drie maanden had ik een portfolio, waarmee ik een heel pand kon inrichten”, vertelt ze. Desondanks is niet alles vlekkeloos verlopen. De keuze om Skript te starten kent veel heroverwegingen. “Dit was zeker geen appeltje-eitje. Verre van zelfs. Toen ik het gesprek aanging was ik net een jaar uit de branche, bewust, ik zocht naar wat meer rust. In deze branche werk je veel op de automatische piloot, iets wat ik niet meer wilde.” Na vele twijfels en gesprekken besloot ze toch weer een sprong in het diepe te wagen. Femke: “Ik dacht bij mijzelf; ik ben gek als ik het niet doe.” Zodoende kwam Skript van de grond, en met succes.

 Toekomstperspectief
De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Skript. Er zit volgens Femke nog voldoende in de pijplijn voor aankomend jaar. “Het gaat goed, ondanks alle Corona perikelen.” In de komende jaren hoopt ze meer naamsbekendheid te vormen en een groter team te hebben, maar voor nu staat ze nog even stil bij dit moment. Of ze trots is, dat is nog zacht uitgedrukt. “Ik ben trots op wat we neer hebben kunnen zetten in een jaar tijd. Trots op wat we hebben kunnen opbouwen en vooral trots op onze klanten, die ons hun vertrouwen hebben gegeven”, aldus Femke.
Nieuws

Één jaar Skript: Femke van Geffen blikt terug op een positief jaar!

Zakelijke Dienstverlening