E-Vipo de duurzame oplossing voor écht schone binnenlucht!

Amersfoort, woensdag 11 mei 2022

‘De website van schone binnenlucht staat online!’ schrijft een trotse Rolf van As. Als directeur/eigenaar van Minimedics is hij exclusief importeur van professionele en hoogwaardige luchtzuivering apparatuur voor binnenruimten in Nederland. De website ziet er strak, duidelijk en overzichtelijk uit. Ook de brochures in pdf zijn klaar. Het grote wachten is nu op de allereerste levering van de luchtzuiveringsapparaten van E-Vipo, naar verwachting worden de eerste 100 apparaten eind juni geleverd. ‘We hebben dus nog even om zaken goed voor te bereiden en interesse te concretiseren in de markt. Er zijn veel organisaties die een grote behoefte hebben aan schone binnenlucht, zeker nu we na Covid allemaal het belang kennen van luchtzuivering.’ Maar, hoe werkt zo’n luchtzuiveringsapparaat nou precies?

De luchtzuiveringsapparaten van E-Vipo zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest, van ontwerp tot productie. De apparatuur is samengesteld uit hoogwaardige elementen waaronder het dubbellaags plaatwerk, het unieke luchtkanaal en de luchtuitlaat. De zuiveringstechniek van E-Vipo zorgt voor luchtdesinfectie, zuivering en ventilatie in alle soorten binnenruimtes. De lucht wordt automatisch gezuiverd tot 99,97% schone lucht. Door de handzame en eenvoudige apparatuur een kwestie van plug-in & play, dus zonder installatie kosten’.

Gun jij je klanten, personeel, leerlingen én natuurlijk jezelf ook 99,97% virusvrije en zuivere binnenlucht? Wil je een gezondere omgeving, betere prestaties, minder ziekteverzuim en een afname in de verspreiding van virussen? Check dan www.schone-binnenlucht.nl en vul het formulier in. Je kunt rekenen op een snelle reactie!

Nieuws

E-Vipo de duurzame oplossing voor écht schone binnenlucht!

Zakelijke Dienstverlening
Duurzaamheid