Dunselman Bouw construeert bijzondere uitbouw met stalen pui!

Amersfoort,  maandag 11 april 2022

Als ondernemer mag je trots zijn op je werk, en ditmaal is dat voor Jamaro Dunselman het geval. Namens Dunselman Bouw B.V. heeft hij met zijn team in de Amersfoortse wijk het Soesterkwartier een wel heel fraaie uitbouw gerealiseerd. Dunselman, specialist in bouw, onderhoud en renovatie, staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakmanschap en werkt intensief samen met een uitgebreid netwerk aan specialisten en dat is zeker terug te zien aan deze bijzondere uitbouw met een geheel nieuwe stalen pui. ‘De authentieke details zijn zeer passend bij deze woning en samen met moderne elementen zorgen zij voor een mooi samenspel. Dit alles resulteerde dan ook in een prachtig eindresultaat’, aldus Jamaro. 

Bij dit project is de oude keuken weggehaald en werd er een draagmuur verwijderd. Dit zorgde voor een directe doorgang naar de woonkamer. Door middel van een staalconstructie werd de opening die daardoor ontstond verstevigd. De donkere hoek bij de eettafel werd letterlijk in het zonnetje gezet door middel van een geweldig daklicht van 3 meter lang en 1 meter breed. Het totaalplaatje is magnifiek. Het is dan ook niet vreemd dat deze klant van Dunselman Bouw zeer tevreden is.

Een uit – of aanbouw om meer leefruimte te creëren is vrijwel bij elk woningtype mogelijk. Uitbreiding van de woning is een uitstekend alternatief voor verkoop. Verbouwen heeft vaak veel voordelen ten opzichte van verhuizen en is ook nog eens vele malen goedkoper. Een uitbouw of aanbouw wordt vaak gecombineerd met een verbouwing van de woonkamer. Vloerafwerking, vloerverwarming, het opnieuw afwerken van plafonds en wanden, de gehele begane grond wordt hierdoor weer als nieuw!

Benieuwd of Dunselman Bouw ook iets voor jouw woning kan betekenen?
Kijk op www.dunselmanbouw.nl en vraag direct een offerte aan.
Nieuws

Dunselman Bouw construeert bijzondere uitbouw met stalen pui!

Bouw & Maakindustrie