Dubbele dosis netwerkplezier: Content Netwerkbowling & Paasbrunch 2024

Amersfoort, donderdag 4 april 2024

Afgelopen week stonden er weer twee leuke evenementen op het programma: we trapten af met een gezellige Paasbrunch op dinsdag 2 april, gevolgd door een avond vol energie en strikes tijdens de Netwerkbowling op woensdag 3 april.

De Paasbrunch vond plaats bij Bizzprint & CXN, waar Egge Lenstra, Lourens de Graaf en René van Doorn ons verwelkomden in hun prachtige nieuwe pand in Vathorst. Met een rondleiding vol Paasverrassingen en een quiz waarbij Colinda de Jong & Anjo de Jonge-van Dijk als winnaressen uit de bus kwamen, was de sfeer optimaal. En natuurlijk, een speciale dank aan Bas Dekker en SPAR City Amersfoort voor het wederom voortreffelijk verzorgen van de catering.

Nauwelijks bekomen van de feestelijkheden, verzamelden we ons de volgende dag bij De Korf in Leusden voor de Content Netwerkbowling. Met 22 bedrijfsleden aan de startlijn was de avond gevuld met plezier, competitie en natuurlijk... bowling! Dankzij de gastvrijheid van Alessandro Sciortino was de avond een groot succes en kijken we nu al uit naar de editie van 2025.

Deze twee dagen bewezen opnieuw dat netwerken bij Content verder gaat dan alleen zakelijke connecties leggen. Het draait om samen zijn, lachen en genieten. En dat is precies wat we hebben gedaan. Wil je de volgende keer ook van de partij zijn? Blijf onze updates volgen of stuur een mail naar info@contentamersfoort.nl. We zien je graag bij ons volgende evenement!

Nieuws

Dubbele dosis netwerkplezier: Content Netwerkbowling & Paasbrunch 2024

Fun & Entertainment
Zakelijke Dienstverlening