Dubbel succes voor Werkvilla Amersfoort!

Amersfoort, woensdag 4 oktober 2023

Opmerkelijk nieuws uit Amersfoort: nog geen jaar na de opening van de eerste Werkvilla maakt eigenaresse en oprichter Martine van den Berg bekend dat er al een tweede locatie komt! De nieuwe Werkvilla zal zich eveneens vestigen aan de Utrechtseweg, op nummer 15, nog dichter bij het station en de binnenstad. De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 26 oktober tussen 16:00 en 18:00 uur.

‘Na het overweldigende succes van de eerste Werkvilla, waarin in slechts vier maanden tijd alle 12 kantoren werden gevuld, konden we niet anders dan uitbreiden’, vertelt Martine. ‘We hebben duidelijk in een behoefte voorzien. Ondernemers zijn op zoek naar een inspirerende, professionele werkplek die hen helpt bij hun groei. Zo merkten velen van hen een stijging in omzet sinds ze een kantoor huurden in Werkvilla.’

De tweede Werkvilla biedt niet alleen een mix van kleine en grote kantoren met een totaal van 13 beschikbare ruimtes, maar introduceert ook de mogelijkheid voor externe bedrijven om er te vergaderen: een faciliteit die binnenkort ook beschikbaar zal zijn in de eerste Werkvilla. Enkele kantoren zijn zelfs al voor de officiële opening verhuurd!

Wat de Werkvilla's vooral onderscheidt van andere kantoren in Amersfoort is de sterke onderlinge interesse en samenwerking tussen de ondernemers. Daarbij komt dat alles voor hen geregeld wordt: van koffie en schoonmaak tot externe vergaderruimtes en maandelijkse ondernemersborrels.

Wanneer gevraagd wordt naar de toekomstplannen van Werkvilla in Amersfoort, lacht Martine en zegt: ‘Als de economie enigszins stabiel blijft en er prachtige locaties beschikbaar komen... Vijf Werkvilla’s in vijf jaar, dat lijkt me wel een mooi streven!’

Bezichtigingen voor de nieuwe Werkvilla gaan binnenkort van start. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven voor een bezichtiging via werkvilla@werkloft.nl. En natuurlijk zijn alle leden van Content Amersfoort van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening.

Nieuws

Dubbel succes voor Werkvilla Amersfoort!

Zakelijke Dienstverlening