Dress to impress tijdens het Content Kerstgala dankzij Misura!

Amersfoort, vrijdag 27 oktober 2023

Het is 1 november en deze week heeft Misura Sartoria Amersfoort gekozen om de smoking onder de aandacht te brengen. Waarom nu? Eigenaar Selim Sunar: "De feestdagen komen eraan en als je de smoking deze week nog bestelt, dan ligt het in december voor je klaar. Mooi op tijd voor alle festiviteiten! Op maandag 11 december is het Cotent Kerstgala, en denk ook alvast Kerst en de nieuwjaarsreceptie waar je dan well dressed gekleed zal staan met een glas champagne in de hand. Ook hebben we een speciale Content aanbieding voor het Content Kerstgala op maandag 11 december!"

Aanbieding Content:
Bestel je een 2-Delige Smoking (vanaf € 699,-) dan kijg je een smokingshirt op maat t.w.v. € 149,- Cadeau!

Selim: "Plan je Smoking afspraak vandaag nog in deze of volgende week, voor een gegarandeerde levering in de 1e week van december. Zo ben je op tijd voor alle “Black Tie” gala’s, feestdagen en recepties. Wees welkom bij Misura!"

Steun voor het Toon Hermans Huis Amersfoort

Ook laat Misura zich van haar beste kant zien in deze dagen. Op zaterdag 9 december is namelijk een benefietdiner in Leerhotel 't Klooster in Amersfoort waarbij alles ten goede komt van het Toon Hermans Huis Amersfoort. Misura schenkt speciaal voor dit event een maatjasje t.w.v. 599 EURO voor de veiling. Selim: "Het zou fantastisch zijn als iemand de feestdagen door brengt met dit jasje aan terwijl daardoor een goed doel is geholpen. We werken graag mee!"

Meer informatie: Homepage - Misura Sartoria

Nieuws

Dress to impress tijdens het Content Kerstgala dankzij Misura!

Retail