Drenth Makelaars: De verkoop van ‘Het Spaanse Leger – Finale' is gestart!

Amersfoort, maandag 19 februari 2024

Het is zover! Drenth Makelaars kondigt met trots de laatste verkoopfase aan van 'Het Spaanse Leger', een project dat niet alleen uniek is in Nijkerk, maar echt iets bijzonders. 'We zijn overdonderd door de positieve reacties. Deze woningen zijn echt iets speciaals', vertelt Sander van Dronkelaar van Drenth Makelaars. 

Gelegen in het charmante Nijkerk, combineert 'Het Spaanse Leger' het beste van alle werelden: geschiedenis, cultuur, en natuur, allemaal binnen handbereik. Met een variatie van 24 eengezinswoningen, van gezellige middenwoningen tot lekker ruime twee-onder-één-kappers, vind je in 'Het Spaanse Leger' precies wat je zoekt, met prijzen vanaf € 449.500. Elk huis hier heeft dat extraatje: duurzaam en met een hart voor de buurt.

'Het Spaanse Leger' staat voor duurzaamheid en samen zijn, zonder de traditionele grenzen. Het gaat om het creëren van een levendige plek waar iedereen zich thuis voelt',  vertelt Sander enthousiast. 'De wijk is ontworpen met oog voor kindvriendelijkheid en groen, met autoluwe straten en gezamenlijke plekken die uitnodigen tot buiten zijn en ontmoeten.'

Interesse?
Schrijf je in en praat alvast met je financieel adviseur. Sander: 'De belangstelling is groot, en we adviseren geïnteresseerden om er snel bij te zijn!'

Wil je meer weten of je inschrijven? Bel Drenth Makelaars op 033-4652602 of vraag de verkoopdocumentatie aan per e-mail amersfoort@drenthmakelaars.nl.

Nieuws

Drenth Makelaars: De verkoop van ‘Het Spaanse Leger – Finale' is gestart!

Duurzaamheid
Makelaardij