Discipline Sports steunt onderzoek naar kanker!

Amersfoort, maandag 11 april 2022

Voor de Amersfoortse Discipline Sports staat 11 september 2022 in het teken van zwemmen. Op deze dag vind namelijk het onderscheidende en uitdagende evenement ‘Swim to Fight Cancer’ plaats, een initiatief van Stichting Fight Cancer. Een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. ‘De reden waarom wij meedoen is omdat wij helaas ook leden kennen die lijden aan deze vreselijke ziekte. Daarnaast kennen we allemaal wel iemand in onze nabije omgeving die strijd voert tegen kanker’, aldus Joost van Discipline Sports. ‘Zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek is belangrijk en daarom zwemmen wij mee. Naast deelname aan dit uitdagende evenement, hebben wij nog een ludieke actie georganiseerd.’ vertelt Joost.

Door het inzamelen van statiegeld flessen en het doneren van de volledige opbrengst hiervan aan onderzoek tegen Kanker draagt Discipline Sports al langer haar steentje bij aan dit goede doel. Deelname aan het Swim to Fight Cancer evenement zal deze opbrengst vergroten, ‘maar dat is nog niet alles’, laat Joost ons weten. ‘Om zoveel mogelijk geld op te halen bieden wij persoonlijke trainingen aan. Hier vragen we 100 euro voor en de gehele opbrengst van deze trainingen gaat rechtstreeks naar dit fantastische goede doel. Onze doelstelling is om hiermee nog eens € 5,000.- te kunnen doneren, dat zijn dus 25 trainingen.’

Discipline Sports is een team van bijzonder toegewijde coaches en personal trainers in Amersfoort. Zij helpen bijzonder toegewijde mensen met het bereiken van hun doel. Met personal coaching in verschillende vormen en programma’s werken zij samen met jou aan het beste resultaat voor je Body, Mindset, Balance & Business. Benieuwd of Discipline Sports ook iets voor jou kan betekenen óf wil je je aanmelden voor de persoonlijke training ten behoeve van het goede doel?
Stuur een e-mail naar info@disciplinesports.nl of bel met 06 – 48 37 43 77

Nieuws

Discipline Sports steunt onderzoek naar kanker!

Goede Doelen
Sport