Dirk Gaasbeek nieuwe Directeur/Eigenaar van Van Gent Lease

Amersfoort, maandag 5 februari 2024

Met trots maakt Van Gent Lease, onderdeel van het familiebedrijf Toyota van Gent, bekend dat Dirk Gaasbeek vanaf 1 februari 2024 mede-eigenaar wordt. Deze ontwikkeling markeert een nieuwe fase voor het bedrijf, dat sinds zijn oprichting in 2016 een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt.

Dirk Gaasbeek, wiens carrière begon bij Leaseplan Nederland en die later als business development director bij Groendus werkte, brengt een schat aan ervaring en een frisse blik op de leasebranche naar Van Gent Lease. "Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging," zegt Gaasbeek. "Van Gent Lease staat bekend om zijn sterke relaties met lokale ondernemers, en ik kijk ernaar uit om samen met het team aan de toekomst van het bedrijf te werken."

Jacco van Gent is verheugd over de komst van Gaasbeek: "Dirk is de perfecte persoon om ons bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zijn ervaring en visie voor de toekomst sluiten naadloos aan bij onze doelstellingen. Ook persoonlijk blijf ik betrokken bij Van Gent Lease, nu in een commerciële rol."

Van Gent Lease is opgericht door Jacco, Gilbert en Diderik van Gent met als doel een persoonlijke, merkonafhankelijke leasemaatschappij te bieden voor de zakelijke markt. Het bedrijf richt zich op operational lease en bedient klanten variërend van zzp'ers tot mkb en wagenparken van 1 tot 100 auto’s.

Met de aanstelling van Dirk Gaasbeek zet Van Gent Lease zijn ambitie voort om innovatieve leaseoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van de hedendaagse zakelijke markt.

Nieuws

Dirk Gaasbeek nieuwe Directeur/Eigenaar van Van Gent Lease

Automotive
Zakelijke Dienstverlening